Polat Şaşmaz
Favori Üye
Turksat mı?
Turksatsa Turksat kaç? 3A mı?
Türksat aga ama kaç olduğunu bilmiyorum bizimki d-smart olduğu için farketmiyo 3a dır herhalde
Turksat mı?
Turksatsa Turksat kaç? 3A mı?
bunuda nerden çikardin kardeş? Oktay Kaynarca boyle bir teklif almamiş.aga oktay kaynarca kabul etmemiş işte bi kabul etse ah ah
birazdan vadinin dünkü bölümünü yeniden izlicem harikaydı ya
Türksat aga ama kaç olduğunu bilmiyorum bizimki d-smart olduğu için farketmiyo 3a dır herhalde
Al aga.
Frekans: 10970
Polarızasyon: Dikey (Vertical)
Symbol: 30000
Fec: 5/6
Yav oktay kaynarca neden kabul etmiyor ki o da vadinin oyuncusu
selam millet napiiiiissssiiiniiiiizzzz.....:aynen:hah ondan....
biraz detaylı çalışayım ..diyomm...o yüzden yarın geceye bıraktım.....nerde millet...:aynen😱ndan işteeeee.....
Aga ilk konunu açacaktın
- - - Ekleme - - -
3000 mesaja da az kalmış![]()
selam millet napiiiiissssiiiniiiiizzzz.....:aynen:hah ondan....
teşekkürler...ben geldim siz nerlerdesiniz....:numbness:Aleykum selam aga hosgeldin
haftaya çok zorlu geçcek...fenerin maçı var....total birinciliği biraz riskli gibi....:aynen:
- - - Ekleme - - -
teşekkürler...ben geldim siz nerlerdesiniz....:numbness:
haftaya çok zorlu geçcek...fenerin maçı var....total birinciliği biraz riskli gibi....:aynen:
- - - Ekleme - - -
teşekkürler...ben geldim siz nerlerdesiniz....:numbness:
fener maçı totalde ne kadar alcak bilmiyom....kaçta başlıyo maç....19 civarı ise etkilenmez ama.....maç 15 üstü alırsa totalde 1.lik riske girer.....:a..s.:
sağolasın...sende hoşgeldin....:aynen:hpşgeldiniz agalar![]()
maaçın bölünmeme ihtimali atomun bölünmeme ihtimalinden bile daha az....kanal birde star olunca....zamanı kestirebilse gollerin olcağı anları bile böler...:aynen:evet ondan...Bide Mac bölünmüyo aga![]()
hpşgeldiniz agalar![]()
sağolasın...sende hoşgeldin....:aynen:
- - - Ekleme - - -
maaçın bölünmeme ihtimali atomun bölünmeme ihtimalinden bile daha az....kanal birde star olunca....zamanı kestirebilse gollerin olcağı anları bile böler...:aynen:evet ondan...