Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence reytınglerı fırlatan olay maske olayıydı.gizem vardı ters köşe vardı maskelının polat oldugu ortaya cıkınca gizem bitti
tabı bıde polatın ortaya çıkmamasıda var

bence reytınglerı tekrardan çıkarabilirler birincisi tanınmış yenı karakter katarak ikincisi tapınakçılar bunlar reytınglerı uçurur

polat tamam belki diziden çıkıcak ama senaristler onun yerine bula bula akifi buluyolar bu çok yanlış onun yerine daha başka ünlü oyuncular bulabilirler eğer onuda yapmayıp illa KGT ekibinden birini sokcaklarsa da bu kişi Akif değil Talha olmalıdır.Sırf torpilli Ömer Lütfi Metenin oğlu diye bi adam bukadar kayırılmaz ki.

aynen aga

Polat ttam anlamıyla dönmeden 16 lar hayalden öte gitmez

bence onlarda biliyorlar tapınakçıları sezon sonlarına doğru çıkarırlar .polat iyileşir sencerden intikamını alır ve arkasındaki güç olarakta tapınakçılar çıkar diye düşünüyorum

- - - Ekleme - - -

biz 14,85 beğenmiyoruz ama daha bu reytınglerın yakınına yaklaşan yok tns çok acayip bir şirket.herkes şikayetçi biz 16 ları gördüğümüz için bu reytingler bizi kesmiyor

bence onlarda biliyorlar tapınakçıları sezon sonlarına doğru çıkarırlar .polat iyileşir sencerden intikamını alır ve arkasındaki güç olarakta tapınakçılar çıkar diye düşünüyorum

- - - Ekleme - - -

biz 14,85 beğenmiyoruz ama daha bu reytınglerın yakınına yaklaşan yok tns çok acayip bir şirket.herkes şikayetçi biz 16 ları gördüğümüz için bu reytingler bizi kesmiyor

insan oğlu nankör hep daha fazlasını istiyo bizde daha güzel sahnelerin olmasını istiyoruz işte

Aslinda oktay kaynarca yi Flashback sahneleri ile gösterirlerse reytingler tavan yapar

aga oktay kaynarca kabul etmemiş işte bi kabul etse ah ah

pana eskileri hatırlatıyo o bile yeter be orda çakırı gördüm ya o bana yeter

Arkadaşlar yav bu işlerden anlayanlar varsa bir yardım edebilirler mi?
Ben Kanal Avrupanın frekansını Recep kardeşimden aldım uyduda kanalı arattım ama çıkmadı nasıl yapacam kanal bulunamıyo yav:(

birazdan vadinin dünkü bölümünü yeniden izlicem harikaydı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...