Aga ilk 1 saat güzel değildi sonra heyecan arttıuff yerle bir etmişiz yine ama oranlar ilk 1 saatin yüzünden yüksek gelmemiş olsun haftaya teklafi ederiz
Aga ilk 1 saat güzel değildi sonra heyecan arttı
bölüm süper di beyler fazla söze gerek yok
bölüm süper di beyler fazla söze gerek yok
benimde işim var saat 23 gibi burdayım ...allah izin verirse....bu gece ilk konumu açmayı düşünüyom...vadiye nasip olcak ilk konu.....:triumphant:
ya bazı arkadaşlar ilk bir saat güzel deıldı dıye yorum yapıyorlar ınanamıyorum bölümün tekrarını biraz evvel seyrettım tek kelime ile baştan sona harikaydı daha bu diziden ne beklenıyor anlamış deılım adamlar 4 gün boyunca 123 dakikalık sinema tadında dizi çekiyorlar.tamam geçen 2 haftalık bölümler gerçektende vasatı aşamadı ama bu hafta benim ölçütlerimde muazzam bölümdü.bazı arkadaşlar sonlara doğru güzelleşti ibaresi kullanıyor zaten dizilerin çoğu sonlara doğru heyecanlanır.zaten bölüm aksiyonla başladı
sadece bu hafta sencerın konuşmaları fazlaydı sizde bundan sıkıldıysanız yapacak bişey yok o konuşmaların o kadar çok önemi varki günümüz siyasetinden kesitler sunuyor bizlere açılım sürecinin nasıl baltalandığından bahsedıyor.zatan vadiyi vadi yapan aksiyon sahnelerinden ziyade siyasette ileriye ışık tutmasıdır.yani sıkıcı konuşmalar vadinin varoluş biçimidir .ya arkadaşlar sizler vadinin 97 bölümlük kısımını izlemedınız mı tekrardan seyredın baştan sona aksıyon mu vardı yada herbölümü muhteşem miydi .öyle bişeyin olması imkansız.dünkü bölüm için emeği geçen bütün ekibe sonsuz teşekkürler emeklerine sağlık akıllarına sağlık harika bölümdü reytinglerin düşük çıkmasının nedenıni tartışalım ama bunu tartışırken dünkü bölüme laf söylemek biraz ayıp kaçar gibime geliyor .inanın dünkü bölüm baştan sona aksiyon olsa bile reytingler bundan farklı olmazdı.bu reytınglerde son 3 haftadır acayip işler oluyor anlamak mümkün deil sadece vadıye bakmayın my nın ab reytınglerıne bakın derım .