31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ATV reklam düzenbini değiştirince millet her zamanki gibi 15 dakika reklam var sanmıştır. En azından ilk 1 saatte böyle çok reyting kaybetmiştir. Onlar olmasa da 14,5'i geçemezdi yine de.

dükü bölümü seyrettın mı yorumun ne

Arkadaşlar tıraş yapmayı bırakalım vadi izterse 10 reyting kaybetsin 1. kim ona bakın neden bukadar çok Haticeye takılıyosunuz anlamadım :D

bu aralar reytinglerde boya badana işleri var diyorum kimse inanmıyor....insanı uyutan bölümler olduğunda reytingler artarken böyle heyecanlı bölümlerde reytingler düşüyor...ama dün gece diğer kanalların en büyük kozu olarak çalışan atv ceo sunu ve haftalardır uzayıp giden maskeli saçmalığını da bu reytinglerde hesaba katmak gerek...antivadici arkadaşlara da diyeceğim ya perşembe akşamı da konuşun yada ilelebet susun canlarım...:ok:

bölüm baştan sona harikaydı beyler reytinge bakarak kimse bölüme laf etmesin bence şşu reyting işinin saçmalığı biri düşünce hepsi düşüyo nasıl işse birde 23 dk erken başlayan bir vadi ve özetten hemen sonra başladı yoksa düşmezdi

bölüm baştan sona harikaydı beyler reytinge bakarak kimse bölüme laf etmesin bence şşu reyting işinin saçmalığı biri düşünce hepsi düşüyo nasıl işse birde 23 dk erken başlayan bir vadi ve özetten hemen sonra başladı yoksa düşmezdi

Aynen aga haftalardır aynı şeyi söylüyorum. Reyting dizinin iyiliğinin göstergesi değil. Bölüm çok güzel oluyor ama reyting düşük olabiliyor. Reytinge fazla takılmamak lazım.

hatta ben özetin sonlarına doğru tam su içeye gidiyodum dedim jeneriğe de bakim reklamda giderim bi baktım başladı şok oldum düşüşün nedeni açık

- - - Ekleme - - -

Aynen aga haftalardır aynı şeyi söylüyorum. Reyting dizinin iyiliğinin göstergesi değil. Bölüm çok güzel oluyor ama reyting düşük olabiliyor. Reytinge fazla takılmamak lazım.

aga öyle ama insan ister istemez takılıyo reyting takıntısından kurtulmam lazım bi şekilde eskiden reyting meyting bilmezdim ne güzeldi

Takas vadinin tekrarını izledinmi izlediysen hangi site

- - - Ekleme - - -

bi türlü bulamadım

aga nasıl bulamadım ya :D yazetede mynette her yerde vardır ben birazdan bakacam

- - - Ekleme - - -

yazeteden izle aga donma falan olmuyo

hatta ben özetin sonlarına doğru tam su içeye gidiyodum dedim jeneriğe de bakim reklamda giderim bi baktım başladı şok oldum düşüşün nedeni açık

- - - Ekleme - - -

aga öyle ama insan ister istemez takılıyo reyting takıntısından kurtulmam lazım bi şekilde eskiden reyting meyting bilmezdim ne güzeldi
Aynen bende bilmezdim reyting abim sayesinde bende öğrendim

dün gece aksiyon bakımından güzeldi...ama şu aralar ya reyting yapılanması var yada 15 tatilde böyle oldu...ocaktan sonra yeni denek yapılandırılması yapılacaktı...eğer sorun oysa yeni model ölçümlere kadar reyting ölçümünü durdursun tns....kardeşim bu ölçümler sağlıklı değil ki yaaaaaaaaaa.....hadi vadiyi anladıkta myüzyıl gibi dizinin hem de ab de 5 reyting birden düşmesi izlemesemde bana bile anlamsız geliyor.....herald yani.....[v][v][v][v][v][v][v][v][v][v] ahanda şunlar kadar kızgınım şuan.....

bende 2010 a kadar reytinglerle ilgilenmezdim hiç ondan sonra bağımlısı olduk :D ama insanın izlediği şey yüksek alınca mutlu oluyon :D

- - - Ekleme - - -

aga bence yazeteden izle çok süper yapmışlar hiç donma yok ben ordan bakacam

La ben verdim linki HD izlesin işte. Yazete HD değil.

dün gece 2 dakkalık araya özel reklam serpiştirenler aynı reklamcılarmıydı acaba...özel reklam devri başladı o zaman...:beaten: