31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hızlı güldürüyon aga :D erken başlaması kafadan 1.5 reyting düşürdü zaten

- - - Ekleme - - -

herkes parasına bakar tüm kanallar :D

kesin matrixe kaçak giriş yapanları tesbit ettikleri gibi tns ye kaçak girenleri de tesbit ediyolar olmasın...yoksa bu düşüşlerin bir izahı sadece reklam düzenlerimi yani...:tıkla:

- - - Ekleme - - -

kesin matrixe kaçak giriş yapanları tesbit ettikleri gibi tns ye kaçak girenleri de tesbit ediyolar olmasın...yoksa bu düşüşlerin bir izahı sadece reklam düzenlerimi yani...:tıkla:

aga tns de bi işler oluyo ama anlarız yakında herkes bi anda düşüyo bi anda çıkıyo noluyo yav :D

Dedim işte. Milllet reklamları 15 dakika sandığı için oradan kayıp büyük oldu.

- - - Ekleme - - -

Dedim işte. Milllet reklamları 15 dakika sandığı için oradan kayıp büyük oldu.

- - - Ekleme - - -

Garibime giden olay ise şu. Madem Vadi düşüyo. İzleyicinin YST'ye kayması lazım. Ya da İntikam'a. Onlar da yükseliş yok. O 4 reyting yer yarıldı da içine mi girdi acaba?

aga dikkat ettiysen 20.45-21.00 arası herkes özet diye yüklenmemiş o bölümün yarısı yeni bölümdü ama 8 aldı ve sonraki 15 reklam olması lazımdı normalde ve en heycanlı yer 12 aldı çok saçma işler yaptı atv

Vadi A/B'de 10 reyting almış. :))
Okumuş adamın hali bi başka bu 10 reytinglik A/B kitlisi kim acaba ya çok merak ediyom.

1) ATV: 8.74 , 2) STAR: 8.25 , 3) KANALD: 5.58 , 4) TRT1: 3.34 , 5) SHOW: 2.32

bu anlık 20.52 de yeni bölüm başladı 1 saat düzen bozulunca 2 reyting kayıp oluştu bence

aga dikkat ettiysen 20.45-21.00 arası herkes özet diye yüklenmemiş o bölümün yarısı yeni bölümdü ama 8 aldı ve sonraki 15 reklam olması lazımdı normalde ve en heycanlı yer 12 aldı çok saçma işler yaptı atv

Ya bi düzene alışmışız. Niye değiştiryonki ya. Sinir oldum şimdi.

ATV İntikam ve YST'ye gözdağını verdikten sonra Vadi'yi yeniden sömürmeye başladı "eskisi gibi"

ATV'den daha puşt kanal yok diyorum işte.

Vadi A/B'de 10 reyting almış. :))
Okumuş adamın hali bi başka bu 10 reytinglik A/B kitlisi kim acaba ya çok merak ediyom.

totalde okumuş yok zaten ab zengin züppeleri okumuş oluyo kömürcü ahmet adamdan sayılmıyo yani işe bak hele intikama her türlü farkını atmış ikiye katlamış beren beren beren dediler bumuydu yav :D

- - - Ekleme - - -

Ya bi düzene alışmışız. Niye değiştiryonki ya. Sinir oldum şimdi.

ATV İntikam ve YST'ye gözdağını verdikten sonra Vadi'yi yeniden sömürmeye başladı "eskisi gibi"

ATV'den daha puşt kanal yok diyorum işte.

aynen öyle sömürüyo vadiyi

Ah SBT Ah. İntikamın SBT'deki oranları evlere şenlik. Utanmasa yakında SBT Zengin Kız Fakir Oğlanı özetiyle beraber ilk ikiyi kapattıracak. :F

totalde okumuş yok zaten ab zengin züppeleri okumuş oluyo kömürcü ahmet adamdan sayılmıyo yani işe bak hele intikama her türlü farkını atmış ikiye katlamış beren beren beren dediler bumuydu yav :D

- - - Ekleme - - -

aynen öyle sömürüyo vadiyi

Kömürcü Ahmetin yerin dibinde nedne haberi olabilirki zaten :)) Akasya Duragı izleyen kömürcünün vadiyi izlemesi çok doğal.
Bi tutturmuşun A/B zengin zübbe diye devlet okulu diye bişey yok senin lugatında galiba :))

Kömürcü Ahmetin yerin dibinde nedne haberi olabilirki zaten :)) Akasya Duragı izleyen kömürcünün vadiyi izlemesi çok doğal.
Bi tutturmuşun A/B zengin zübbe diye devlet okulu diye bişey yok senin lugatında galiba :))

zengin züppeler tabi parası olanı 3-5 kişiyi ab diye seçmişler peh
ab grubu totalin %8 i
akasya durağı hayatında 13 mü görmüş çoluk çocuk izliyodu pis yedili gibi doğaldır vadiyi izleyen kesim 18-78 arası erkekler genel olarak ve onların karıları çocukları derken tavan yapıyoz işte :kiki:

zengin züppeler tabi parası olanı 3-5 kişiyi ab diye seçmişler peh
ab grubu totalin %8 i
akasya durağı hayatında 13 mü görmüş çoluk çocuk izliyodu pis yedili gibi doğaldır vadiyi izleyen kesim 18-78 arası erkekler genel olarak ve onların karıları çocukları derken tavan yapıyoz işte :kiki:

Evet 78 yaşındaki amcamın kulagı duyuyosa izliyodur vadiyi. :))

Evet 78 yaşındaki amcamın kulagı duyuyosa izliyodur vadiyi. :))

duyuyo demekki benim dedem izliyo no problem bak evin erkeği izliyo doğal olarak çoluk çocuk karısı falanda izliyo sonra vadici oluyolar ondan fark atıyoz hep :D

ya zaten o ab nin alayı totale katılıyo v e topalm skor ortaya çıkıyo vadi 14 intikam 6 :D

- - - Ekleme - - -

ocak ocak dediler ocak da geçti şubattayız :D