31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reytingler beklediğim gibi gelmiş tahminlerdede zaten 66% almışım , muhteşem yüzyılın düşüşünün ardında vadide de kesin bekliyodum ve öyle olmuş total 13.76 ab 10.07 reyting almış ama bence gelecek hafta her 2 dizide iyi yükselir , yetenek sizsiniz total 7.53 ab 5.21 reyting almış bence baya düşük , intikam akşam yine çok iyi bölümdü total 6.46 reyting ab 8.51 reytinge yükselerek zirveye yaklaşmış

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu, Sharesi ve Günün Yorumu 3. Mesaja Eklendi.

İntikamın reyting'i gayet güzel :) Harika bir bölümdü.1 - 2 hafta sonra ab de rahatlıkla zirvede oluruz :)

bu arada sömestr tatiline denk mi getirdiler bilemedim. çocukları tavlamak için bol bol berenın çocukluğuna gidildi bu da intikama yaradı yoksa daha da düşük aacaktı

bu arada sömestr tatiline denk mi getirdiler bilemedim. çocukları tavlamak için bol bol berenın çocukluğuna gidildi bu da intikama yaradı yoksa daha da düşük aacaktı

Onunla alakası yok.Revengede de aynı sahneler vardı zaten.Çocuklar Yst izlemiştir zaten büyük ihtimalle.İntikam her türlü yüksek alacaktı,oranlarını arttırmasını bekliyordum zaten.

Berenciler boşuna umutlanmasılar dizi gerçek reklama girisin daha da dusecek reklamı azaltmaları

- - - Ekleme - - -

Onunla alakası yok.Revengede de aynı sahneler vardı zaten.Çocuklar Yst izlemiştir zaten büyük ihtimalle.İntikam her türlü yüksek alacaktı,oranlarını arttırmasını bekliyordum zaten.

vallahı berenden çocuk ufaklıgı izledik :))) gerçi ufaklık daha iyi oynuyor ya neyse :)))))
demek denk gelmiş güzel denk gelis totalı kurtaramadı abyi toparladı

şimdi mobilim akşama bol bol tartışırız:X Helal Beren'ime herkes düşerken o çıkmış:ok:

dün geceki reklam düzenini ben daha çöemedim...aynştayn amca gelse o bile çıkamaz işin içinden....:up:

Haftaya kendine gelir umarım atv çok saçmaladı dün

intikamın vadiyi geçebileceğine inanıyo musun reklamlar yüzünden 16 yı kaçırdık haftaya tekrar iki gruptada açık ara 1.oluruz

Evet inanıyorum.Haftaya olurmusunuz bilmem ama en azından 2 3 hafta sonra dediğim gibi ab de 1.lik bizim.

- - - Ekleme - - -

Çıkmış mı 6 zor almış :kiki:

4.lükten 3.lüğe yükselmiş.Ayrıca ab deki oranlarda artmış.Acun elini perşembeden çekerse reytingler yükselecektir bence.

SBT`de yakında Zengin Kız Fakir Oğlan özetiyle ilk ikiyi kapatır. Ah SBT Ah.

Acunun bitiş saati 23.30, Vadi biterken de reytingleri toplamış, İntikam biterken de. Ama doğru dürüst de toplayamamış. Biri bu adama anlatsın onun günü haftasonu. Para desen kazanıyor hala yetmiyor mu bu adama para?

Beren Saat`in günü Perşembe.

Eğer İntikam Cuma olsaydı iki grupta da 10 reytingi aşarak Cuma`nın tek hakimi olurdu. Ama Cuma olmadı. Çünkü, Beren Saat`i yıllardır Perşembe görüyoruz ekranda.

intikam dediğim gibi kayıp şehir kadar reyting alıyo hatta kayıp totalde daha yüksekti vadi kendini düşürmek için dün herşeyi yaptı atv ne içtiyse aynısından istiyorum adamlar naaptılar öyle yav :kiki: