Herkez özüne donsun, rolleri bitirin
burda bana bi gönderme mi yapıldı yoksa ben mi yanlış anladım
aynen agaa kuralsızlıktan kural dogarnestro aga ceza hususuna değinecek olursak ben her daim forumda bulunduğum süreler içerisinde forumun kurallarına uyan ve uymaya devam eden bi şahsiyetim yalansa yalan de aga
Şahsınıza saygi ve hurmet gosteririm, gonderme ne haddimedir diycem ama demiyorum. Yok oyle bisey gonderme yok doğallık var
aynen agaa kuralsızlıktan kural dogar
bu konuyu ben açsam 5 mesaj yazılmazdı kendi konularıma hayrım olmuyo bu da ilginç bi nokta
Bak bu sorunun cevabi benim sordugum soruda.. Burda hepimiz CEVAPÇI olduguz icin konu uzadi , ALTTAN ALAN kisiler olsaydik , in-cin top oynadigi bi anket olacakti
yakup sen süslü cümleler kurmazsan bahtiyar olurum olmuyo çünkü
- - - Ekleme - - -
aynen öyle aga
en cvpcılar konuda kısa surede 5sayfa olmuş
Süslunum ağlasını yaparim ama ne gerek var.. Edebiyat forumunda degiliz.. Hem kaliplar uzerinde dolanmak yerine, rugunun dusunceleri uzerine yazilan yazilarda dolanmak daha doğruca..
( süslu kullanmam ama o bicim anlam zenginligi , farkli, guzel bi cumle kurma yetenegim vardir..)
- - - Ekleme - - -
Aynen
yakup yakup yakup
edebi kişiliğini ön plana çıkarmıyon yani
evet cikarmiyorum tabi, ben ücra köşelerde , kendi ruhunun gizemli noktalarinda debeleşen ama ses vermeyen ruhun çığlığıyım..
Bak kalemimi almiyim, yazmiyim diyorum.. İlla gosterceksiniz kalemimim gizli ucralarindaki yetenekleri
ben yatıyom aga konuşmuyo kimse yarın erken kalkmam lazım vadi reytingleri var
- - - Ekleme - - -
kaleminin ucu bitmiş yakupppppp
9 agaçd kardeşim konuda aga en alttan alanları listesinde sence kaçıncıyım?
çd kardeşim noktayı koydu iyi geceler aga