Forumun en cevapçısı ve en alttan alan 3'lüsü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nestro aga ceza hususuna değinecek olursak ben her daim forumda bulunduğum süreler içerisinde forumun kurallarına uyan ve uymaya devam eden bi şahsiyetim yalansa yalan de aga :D

bu konuyu ben açsam 5 mesaj yazılmazdı kendi konularıma hayrım olmuyo bu da ilginç bi nokta :D

bu konuyu ben açsam 5 mesaj yazılmazdı kendi konularıma hayrım olmuyo bu da ilginç bi nokta :D

Bak bu sorunun cevabi benim sordugum soruda.. Burda hepimiz CEVAPÇI olduguz icin konu uzadi , ALTTAN ALAN kisiler olsaydik , in-cin top oynadigi bi anket olacakti :kiki:

yakup sen süslü cümleler kurmazsan bahtiyar olurum olmuyo çünkü :kiki:

- - - Ekleme - - -

aynen öyle aga :D

Süslunum ağlasını yaparim ama ne gerek var.. Edebiyat forumunda degiliz.. Hem kaliplar uzerinde dolanmak yerine, ruhunun dusunceleri uzerine yazilan yazilarda dolanmak daha doğruca..

( süslu kullanmam ama o bicim anlam zenginligi , farkli, guzel bi cumle kurma yetenegim vardir..) :)

- - - Ekleme - - -

en cvpcılar konuda kısa surede 5sayfa olmuş

Aynen :)

Süslunum ağlasını yaparim ama ne gerek var.. Edebiyat forumunda degiliz.. Hem kaliplar uzerinde dolanmak yerine, rugunun dusunceleri uzerine yazilan yazilarda dolanmak daha doğruca..

( süslu kullanmam ama o bicim anlam zenginligi , farkli, guzel bi cumle kurma yetenegim vardir..) :)

- - - Ekleme - - -

Aynen :)

yakup yakup yakup :D
edebi kişiliğini ön plana çıkarmıyon yani :oley:

- - - Ekleme - - -

çd sesin çıkmıyo aga konuşsana :D

- - - Ekleme - - -

nestro uyudun mu aga :D

yakup yakup yakup :D
edebi kişiliğini ön plana çıkarmıyon yani :oley:

evet cikarmiyorum tabi, ben ücra köşelerde , kendi ruhunun gizemli noktalarinda debeleşen ama ses vermeyen ruhun çığlığıyım..

Bak kalemimi almiyim, yazmiyim diyorum.. İlla gosterceksiniz kalemimim gizli ucralarindaki yetenekleri :)

ben yatıyom aga konuşmuyo kimse :D yarın erken kalkmam lazım vadi reytingleri var :D

- - - Ekleme - - -

evet cikarmiyorum tabi, ben ücra köşelerde , kendi ruhunun gizemli noktalarinda debeleşen ama ses vermeyen ruhun çığlığıyım..

Bak kalemimi almiyim, yazmiyim diyorum.. İlla gosterceksiniz kalemimim gizli ucralarindaki yetenekleri :)

kaleminin ucu bitmiş yakupppppp :D