Herkez özüne donsun, rolleri bitirin![]()
burda bana bi gönderme mi yapıldı yoksa ben mi yanlış anladım![]()
nestro aga ceza hususuna değinecek olursak ben her daim forumda bulunduğum süreler içerisinde forumun kurallarına uyan ve uymaya devam eden bi şahsiyetim yalansa yalan de aga![]()
Şahsınıza saygi ve hurmet gosteririm, gonderme ne haddimedir diycem ama demiyorum. Yok oyle bisey gonderme yok doğallık var![]()
aynen agaa kuralsızlıktan kural dogar
![]()
bu konuyu ben açsam 5 mesaj yazılmazdı kendi konularıma hayrım olmuyo bu da ilginç bi nokta![]()
Bak bu sorunun cevabi benim sordugum soruda.. Burda hepimiz CEVAPÇI olduguz icin konu uzadi , ALTTAN ALAN kisiler olsaydik , in-cin top oynadigi bi anket olacakti![]()
yakup sen süslü cümleler kurmazsan bahtiyar olurum olmuyo çünkü
- - - Ekleme - - -
aynen öyle aga![]()
en cvpcılar konuda kısa surede 5sayfa olmuş
Süslunum ağlasını yaparim ama ne gerek var.. Edebiyat forumunda degiliz.. Hem kaliplar uzerinde dolanmak yerine, rugunun dusunceleri uzerine yazilan yazilarda dolanmak daha doğruca..
( süslu kullanmam ama o bicim anlam zenginligi , farkli, guzel bi cumle kurma yetenegim vardir..)
- - - Ekleme - - -
Aynen![]()
yakup yakup yakup
edebi kişiliğini ön plana çıkarmıyon yani![]()
evet cikarmiyorum tabi, ben ücra köşelerde , kendi ruhunun gizemli noktalarinda debeleşen ama ses vermeyen ruhun çığlığıyım..
Bak kalemimi almiyim, yazmiyim diyorum.. İlla gosterceksiniz kalemimim gizli ucralarindaki yetenekleri![]()
ben yatıyom aga konuşmuyo kimseyarın erken kalkmam lazım vadi reytingleri var
- - - Ekleme - - -
kaleminin ucu bitmiş yakupppppp![]()
9 agaçd kardeşim konuda aga en alttan alanları listesinde sence kaçıncıyım?
çd kardeşim noktayı koydu iyi geceler aga![]()