Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

Şimdi Tubacı olduğum için yorumlarım belki taraflı bulunacak ama 20 Dakika muhteşem bir başlangıç yaptı bence bir kere görüntüler muazzamdı.Sanki sinema filmi izliyormuşsun havasını veriyor.Hikaye çok iyi oyunculuklar mükemmel İlker Aksum zaten çok iyi bir oyuncuydu ama Tuba Büyüküstün'de oyunculuğunu geliştirmiş en son gönülçelendeki performansı ile bu dizi arasında dağlar kadar fark var bence :) ben diziye bayıldım twitter'da hem 20 dakika hemde Tuba en çok konuşulanlar listesinde dizi ilerledikçe reytingleri ve etkisi artacaktır :)

Tuba Büyüküstün'ü başarılı buldum genel olarak ama tabii hala çok çok iyi olduğunu söyleyemem. Özellikle İlker Ayrık ile hapishanedeki konuşma sahnesi yüksek oyunculuk gerektiren bir sahne ama orada çok sönük kaldı. :)

edit: İlker Ayrık ne İlker Aksum :D

Dizi reyting anlamında sbt sonuçlarınca iyi başlayamadı ancak tns de neler olur bilinmez.Dizinin ilk bölümünden zaten zirve beklemek doğru olmazdı.Ama ilerleyen günlerde yükselebileceğini düşünüyorum.

benim beklentilerimin çok altında çıktı kerem derenden daha zekice senaryo bekliyordum uçurum altından senaryosu var. türk işi amerikan işini karman çorban etmiş.. çok vasat buldum diziyi bu diziden fenomen çıkmaz sosyal medyayıda eline alamaz en azından uçurum ve suskunlar sosyal medyad liderdi bu dizi hiç bir yerde lider olmaz. ilker aksum berbat bir oyunculuk sergilemiş ben bu kadar kötü iş çıkaracagını tahmin etmemiştim.. kesinlikle ay yapım yönetmeni ilerde değiştirecektir

benim beklentilerimin çok altında çıktı kerem derenden daha zekice senaryo bekliyordum uçurum altından senaryosu var. türk işi amerikan işini karman çorban etmiş.. çok vasat buldum diziyi bu diziden fenomen çıkmaz sosyal medyayıda eline alamaz en azından uçurum ve suskunlar sosyal medyad liderdi bu dizi hiç bir yerde lider olmaz. ilker aksum berbat bir oyunculuk sergilemiş ben bu kadar kötü iş çıkaracagını tahmin etmemiştim.. kesinlikle ay yapım yönetmeni ilerde değiştirecektir
beyazsoy senin beğendiğin herhangi bi varlık var mı yer yüzünde?

- - - Ekleme - - -

Ben sevdim 20 Dakikanı. Sona kadar izleyemedim malesef ama izlediğim kısımlar çok iyiydi. En azından sınavlara hazırlanırken kesintili izleyeceğim ama bitince devam edeceğim :)

beyazsoy senin beğendiğin herhangi bi varlık var mı yer yüzünde?

- - - Ekleme - - -

Ben sevdim 20 Dakikanı. Sona kadar izleyemedim malesef ama izlediğim kısımlar çok iyiydi. En azından sınavlara hazırlanırken kesintili izleyeceğim ama bitince devam edeceğim :)

biraz önce yazdım ya uçurumun kerem derenin yazdıgı kısımları izledim diye :)))) karadayı ara ara izlediğimi herkes biliyor. işler güçleri kaçırmadan izlediğimsde sır değil.. sen izle öbzg yi geçemiyeceği için için rahat izlersin :))))

Aynen ikinci bölümde aksiyon artmaya başlıyor.Melek için zor günler başlıyor kim bilir neler yapacaklar kıza merakla bekliyorum ikinci bölümü :)
Özellikle o sahnelerde A/B reytingi ciddi şekilde artar.

Star akıllılık yapıp Çarşamba, Cumartesi ve ya Pazar 23.00`te tekrarını yayınlasaydı iyi olurdu

Yorumlara bakılınca izleyesim geldi ama izlemeyeceğim. Sınavlarım iyice arttı, ailem zaten kızıyor tv izlememe. 1e 1k'yı da bıraktım artık. 1 dizi izleme hakkım var onuda Zeynep'imin dizisinde kullanacağım. :X

Dizi yayın hayatına olumlu yorumlar ve tepkilerle bşladı,İlker aksumun oyunculuğunun knuşulması tubayı geri planda braktı,toygar ışıklı yine kalitesini gösterdi,özellikle heyecn muziği cok begendimi soyleyeblrm, göruntu kalitesindn ses kalitesine kadar her şey muhteşemdi,bize salı akşamları misafir olan 20 dakika dizisinı ve tüm çlışanlarını tebrk ediyorum,zaman nasl geçti anlayamadık..

dizinin başında aliye yardım eden saatçi çocuk alinin okuldaki ögrenci