insan oglunun %90nı dogru düşünür ama çok azı düşündüklerini gerçekleştirr. sende ah çekmede haklısın agakeşkeee))
ama nerde o günler))
insan oglunun %90nı dogru düşünür ama çok azı düşündüklerini gerçekleştirr. sende ah çekmede haklısın agakeşkeee))
ama nerde o günler))
ben çeyrek bölüm bile izlemedim.... döner yapıp çeyrek ekmeğe verselerde yemem bu diziyi....ben varya 1 bölüm aşkı memnu izlediysem adam değilim o kadar kendimi kaybetmedim şükür![]()
benim adım hızlı ....en hızlı ben girer en hızlı ben çıkarım ahanda çıkıyom.....herkese iyi geceler...:mge:
tabi baban şimdi yanında yok nasıl olsa foruma ne yazdığını bilmiyor ??
anlat anlat heyecanlı oluyor takas)))
insan oglunun %90nı dogru düşünür ama çok azı düşündüklerini gerçekleştirr. sende ah çekmede haklısın aga)))
yok o hataya kendine diziye fazla kaptıranlar düşüyor....karğaşadan kendini 8. sümbül ilan etmemiş olman bile büyük şans yine iyisin)
bizde herkes istisnasızvadi izler sorun yok zaten ben 1 saniyelik bile açtırmam evde imkanı yok zaten bizimkiler öyle rezillikleri izlemez çok şükür
bizde herkes istisnasızvadi izler sorun yok zaten ben 1 saniyelik bile açtırmam evde imkanı yok zaten bizimkiler öyle rezillikleri izlemez çok şükür
Bizim evde kimse dizi izlemez, ben hariç.bu vadiciler salllıyor aga ya : ) yada dizinden anlamıyolarbabanla senden başka dizi izliyen yok mu takas sizin evde
![]()
yok o hataya kendine diziye fazla kaptıranlar düşüyor....![]()
vadiyi desteklediğim yok aga iyi olana iyi deme gibi alışkanlıgım var sadeceağamı))
vadiyi desteklemeni anlıyorumda dilinde değişmiş beyazsoy yakışmıyor sana ne ağası ne beyi))
reyting kımın umrunda bu saattte usta![]()
bu vadiciler salllıyor aga ya : ) yada dizinden anlamıyolarbabanla senden başka dizi izliyen yok mu takas sizin evde
![]()
Bizim evde kimse dizi izlemez, ben hariç.![]()
vadiyi desteklediğim yok aga iyi olana iyi deme gibi alışkanlıgım var sadece)))