insan oglunun %90nı dogru düşünür ama çok azı düşündüklerini gerçekleştirr. sende ah çekmede haklısın aga )))keşkeee))
ama nerde o günler ))
insan oglunun %90nı dogru düşünür ama çok azı düşündüklerini gerçekleştirr. sende ah çekmede haklısın aga )))keşkeee))
ama nerde o günler ))
ben çeyrek bölüm bile izlemedim.... döner yapıp çeyrek ekmeğe verselerde yemem bu diziyi....ben varya 1 bölüm aşkı memnu izlediysem adam değilim o kadar kendimi kaybetmedim şükür
benim adım hızlı ....en hızlı ben girer en hızlı ben çıkarım ahanda çıkıyom.....herkese iyi geceler...:mge:
tabi baban şimdi yanında yok nasıl olsa foruma ne yazdığını bilmiyor ??
anlat anlat heyecanlı oluyor takas )))
insan oglunun %90nı dogru düşünür ama çok azı düşündüklerini gerçekleştirr. sende ah çekmede haklısın aga )))
yok o hataya kendine diziye fazla kaptıranlar düşüyor....karğaşadan kendini 8. sümbül ilan etmemiş olman bile büyük şans yine iyisin )
bizde herkes istisnasızvadi izler sorun yok zaten ben 1 saniyelik bile açtırmam evde imkanı yok zaten bizimkiler öyle rezillikleri izlemez çok şükür
bizde herkes istisnasızvadi izler sorun yok zaten ben 1 saniyelik bile açtırmam evde imkanı yok zaten bizimkiler öyle rezillikleri izlemez çok şükür
Bizim evde kimse dizi izlemez, ben hariç.bu vadiciler salllıyor aga ya : ) yada dizinden anlamıyolar babanla senden başka dizi izliyen yok mu takas sizin evde
yok o hataya kendine diziye fazla kaptıranlar düşüyor....
vadiyi desteklediğim yok aga iyi olana iyi deme gibi alışkanlıgım var sadece )))ağamı ))
vadiyi desteklemeni anlıyorumda dilinde değişmiş beyazsoy yakışmıyor sana ne ağası ne beyi))
reyting kımın umrunda bu saattte usta
bu vadiciler salllıyor aga ya : ) yada dizinden anlamıyolar babanla senden başka dizi izliyen yok mu takas sizin evde
Bizim evde kimse dizi izlemez, ben hariç.
vadiyi desteklediğim yok aga iyi olana iyi deme gibi alışkanlıgım var sadece )))