oha 10 da mı yatıyolar o ne yav ben ömrü hayatımda 11.30 dan önce yattığımı hatırlamam babam sadece vadi izliyo bi perşembe erken gelir zaten diğer günler dizi miziyle uğraşmaz izlemez bi vadi izliyo
Aynen benim babam da aynı. Aileler de aynı
oha 10 da mı yatıyolar o ne yav ben ömrü hayatımda 11.30 dan önce yattığımı hatırlamam babam sadece vadi izliyo bi perşembe erken gelir zaten diğer günler dizi miziyle uğraşmaz izlemez bi vadi izliyo
Kaliteli yerleri toplasan 135 değil de 134 eder.
aga sen my ye devm et sana bu saate anlatamam cia den dshs iyi bir ögütle iki saraydan aynı anda süikast yapıp duran diziyi izle)))iyi olmak seyirciyi baş karakter öldü diye 5 bölümde bir kandırmak çok ahlaklıca
toplam 500 bölümmü vadi )
Evet biz her gece p...izliyoruz biz ahlaksızın önde gideniyiz...İşi ahlaka vuracana gerçeği söyle ahlaklarin en güzeli doğru söylemektir...
10 yıl sürsede izlerdim. Zeynep varsa işin içinde zevkle hemde.
aga sen my ye devm et sana bu saate anlatamam cia den dshs iyi bir ögütle iki saraydan aynı anda süikast yapıp duran diziyi izle)))
takas ve xantier siz yoksa kardesmısınız
Ne Zeynepmiş aga.
Ben de severim Leyla il Mecnun'dan da senin gibi değilim.
aynen vadici herkes kardeştir
Vadici herkes kardeştir.
takas az git başka diziler izle olm hep iç karartıcı diziler izliyon genc adamsın ya ne bu vurdulu kırdılı
yav hepinize soruyon ailece oturdunuz bu berenin diziyi izliyonuz karıyla oğlan yapıştı birbirine tüm aile çoluk çocuk bu izlenir mi yav ailece izlenecek birşey midir bu benim yüzüm kızarır orda be utanırım biz 10 yıldır perşembe vadi izleriz çoluk çocuk herkes ekranda ailece izlenecek ender dizilerden biridir
İnanmamak yalancılıkla suclamak ile yakından uzaktan ilişkisi yok...Bu konuyu ben @beyazsoyla tartişmiştim aynını senlede tartişamam..Git o konuyu oku...Resimler var TDK'dan....ben doğru söylüyom zaten işine gelmeyince yalan mı oluyo suçlayamazsın
yav hepinize soruyon ailece oturdunuz bu berenin diziyi izliyonuz karıyla oğlan yapıştı birbirine tüm aile çoluk çocuk bu izlenir mi yav ailece izlenecek birşey midir bu benim yüzüm kızarır orda be utanırım biz 10 yıldır perşembe vadi izleriz çoluk çocuk herkes ekranda ailece izlenecek ender dizilerden biridir