26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

oha 10 da mı yatıyolar :d o ne yav ben ömrü hayatımda 11.30 dan önce yattığımı hatırlamam :d babam sadece vadi izliyo bi perşembe erken gelir zaten diğer günler dizi miziyle uğraşmaz izlemez bi vadi izliyo
Babam iş adamı sonuç itibariyle erken yatması doğal. Annem ev hanımı, o neden erken yatıyor anlamıyorum. Ablamda ana okul öğretmeni 6 da kalktığı için 9 gibi yatar. Abim askerden yeni geldi genelde akşamları dışarda takılır. (Ha bu arada Kvp yi bırakmış nasıl sevindim anlatamam.) :)

yav hepinize soruyon ailece oturdunuz bu berenin diziyi izliyonuz karıyla oğlan yapıştı birbirine tüm aile çoluk çocuk bu izlenir mi yav ailece izlenecek birşey midir bu benim yüzüm kızarır orda be utanırım biz 10 yıldır perşembe vadi izleriz çoluk çocuk herkes ekranda ailece izlenecek ender dizilerden biridir
Adamalar orda sapır sapır ölürken yuzun kızarmıyor mu?

Babam iş adamı sonuç itibariyle erken yatması doğal. Annem ev hanımı, o neden erken yatıyor anlamıyorum. Ablamda ana okul öğretmeni 6 da kalktığı için 9 gibi yatar. Abim askerden yeni geldi genelde akşamları dışarda takılır. (Ha bu arada Kvp yi bırakmış nasıl sevindim anlatamam.) :)

​Söyle abine bu sezon çok süpermiş Vadi. Tavsiye et.

yav hepinize soruyon ailece oturdunuz bu berenin diziyi izliyonuz karıyla oğlan yapıştı birbirine tüm aile çoluk çocuk bu izlenir mi yav ailece izlenecek birşey midir bu benim yüzüm kızarır orda be utanırım biz 10 yıldır perşembe vadi izleriz çoluk çocuk herkes ekranda ailece izlenecek ender dizilerden biridir
takas hangi çagda yasıyon yav öle bir anlatıyon ki dizi değil baska bısey sanki dogal olan bısey bu kendı dızınde hıc olmucagı ıcın nerelere cekıyon konuyu polat savcıyı goturmedı mı :D

biraz daha zorlasa takas vadide öpüşme ne olsa izlemicem diyecek artık :d

çok şükür 10 yıldır izliyom bi gün gidip birinin kafasını koparmadım :d raconda kesmedim :d kavga da etmedim :d

Bize orada silahtan çıkan merminin adamın neresine girdiğini gösteriyo ama oradan fışkıran kanı dakikalar boyunca can çekişini göstermiyo.

Ama Behlül'ün mermilerini izliyolar maşallah.

işte gayet doğal bir durumu anlatıyor berenin diz<ileri insanalr="" nasıl="" çoğalıyor="" vadideki="" gibi="" mermilerle="" mi="" sanıyon="" sen="" o="" işi="" :)
@takas leyleklerle geldik masalına inanmıştır...Kenan'ın dizisindeki öpüşmeye bile zıt oldu..Adam cinselliğe karşi...İçinde cinsellik geçmeyen dizi Huzur Sokağida izlemiyor..Neden şiddet dizileri izliyor? diye inceleme vakası aslında...</ileri>

yoo vatan hainlerinin teröristlerin ölmesiyle göbek atıyoz :d obaaaaa :d arada bi operasyon :d o gladio müziğiyle oparasyonu ya da suriye mix i falan dayasınlar amerikayı fethederim o gazla müthişşşşşşş :d

2 kere bizi öldü diye oyaladılar 270 bölümden 135 demiştim.

her 5 haftada bir tam polat tehlikeye düştüğü an dizi biter ve diğer haftaya kalır devamı

ama her iki haftada bir polatın yanındaki yaverler tehlikeye düştüğü an dizi biter diğer haftaya taşınır bunu kabul edin yani ayıp bişey değil bir çok dizi aynısını yapıyor :))

gerçek hayatta yaşanan ahlaksızlıkları ekrana taşıyıp reyting amacı gütmeleri ahlakszılıktır terbiyesizliktir...

her 5 haftada bir tam polat tehlikeye düştüğü an dizi biter ve diğer haftaya kalır devamı

ama her iki haftada bir polatın yanındaki yaverler tehlikeye düştüğü an dizi biter diğer haftaya taşınır bunu kabul edin yani ayıp bişey değil bir çok dizi aynısını yapıyor :))

Siz Vadi'yi çok çook yanlış tanıyosunuz.