26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

baktım ki her kafadan bir ses çıkıyor .....bende kendimi 8.sülüman han ilan ettim ....iyi etmiş miyim.....yarın forumda cigara ve içkiyi yasaklıyacağım....:D

Yasakla. İyi olur be. Yarın Perşembe (aslında bugün) Mübarek gün. Vadi var.

takas aşk-ı memnu lu günlerinden az bahset bana anlattıklarını :)
forumda kimsenin haberi yokmus:d

ben varya 1 bölüm aşkı memnu izlediysem adam değilim o kadar kendimi kaybetmedim şükür :D

takas berenin gizli hayranı@ caktırmamaya calısıyor forumda kimseye söleme sakın :)
Sırrın bende güvende....

akyazi_projesini_yaziyor.jpg

@takas'ın Beren Saat hayranı oldugu yazıyor....

ben ne berenin dizilerin izledim ne bilirim ne izletirim evde kesinlikle babam bile açamaz açtırmam :d zaten o da vadici de başka gün olsa bile açtırmam

benim adım hızlı ....en hızlı ben girer en hızlı ben çıkarım ahanda çıkıyom.....herkese iyi geceler...:mge:

aşkı memnu vadiye ezilen bi diziydi o kadar :d baya eziyoduk ama yav :d o diziden 5 kadarkter say deseler sayamam 5 dk bile izlemedim sülalede de izleyeni görmedim zaten o zaman pusunun tavan yaptığı iskenderli dönemdi o ahlaksız idziye kim bakar eziyoduk zaten :d

ben ne berenin dizilerin izledim ne bilirim ne izletirim evde kesinlikle babam bile açamaz açtırmam :d zaten o da vadici de başka gün olsa bile açtırmam

tabi baban şimdi yanında yok nasıl olsa foruma ne yazdığını bilmiyor ??

anlat anlat heyecanlı oluyor takas :))))