nereye kaydettim ben geyik defterime kaydettim zaten
- - - Ekleme - - -
@forumdash sahneyi hayal edince midem bulandı
Zamanı gelince olursa şantaj yaparım
http://img428.yukle.tc/images/3517Adsiz.jpg
nereye kaydettim ben geyik defterime kaydettim zaten
- - - Ekleme - - -
@forumdash sahneyi hayal edince midem bulandı
hmm olsun dream nasılsa b eğenmeyecek bilerek yazdıım konunnu gerisini bilmeden şantajlıcan takas mode on sende de
Benimde ama en azından Ezgi kurtuldu Azcık sevin@forumdash sahneyi hayal edince midem bulandı
Benimde ama en azından Ezgi kurtuldu Azcık sevin
Bence o tombul kız olcaktir Zayifliyordur heralde öyle tombalak oynamaz Neticede Nejat'in karisi olcakamanda kim olacak bu durmda fotolardan çıkartamadım
Bence o tombul kız olcaktir Zayifliyordur heralde öyle tombalak oynamaz Neticede Nejat'in karisi olcakamanda kim olacak bu durmda fotolardan çıkartamadım
Bence o tombul kız olcaktir Zayifliyordur heralde öyle tombalak oynamaz Neticede Nejat'in karisi olcak
- - - Ekleme - - -
Bence o tombul kız olcaktir Zayifliyordur heralde öyle tombalak oynamaz Neticede Nejat'in karisi olcak
Muhteşem Tülay'man oynasın o vakit Geçen bölümü izlerken takmiş sari kıvırcık perugu kırmızı ruju surmuş benzettim orjınalindekine Zaten 2'ninde göğüsler fora Olurmuş harbiden dedimbence güzel biri oynamalı birce akalay olsun
Muhteşem Tülay'man oynasın o vakit Geçen bölümü izlerken takmiş sari kıvırcık perugu kırmızı ruju surmuş benzettim orjınalindekine Zaten 2'ninde göğüsler fora Olurmuş harbiden dedim
Muhteşem Tülay'man oynasın o vakit Geçen bölümü izlerken takmiş sari kıvırcık perugu kırmızı ruju surmuş benzettim orjınalindekine Zaten 2'ninde göğüsler fora Olurmuş harbiden dedim
Valla yazar adamın dediği gibi Amanda ile Emily arasında bişeyler varsa güzel kız bulsunlar Beren'ime öyle tombalak kız yakıştıramamolsun işte ikisi de d prodüksiyon dizisi geçiş yapsınlar :.d ya da farah zeynep abdullah da olur
Portakal neyyy laaa Vallaha soğudum meyvedenben de yakıştırmadım en olmadı destereyi koysunlar peruk takar beren yakın olmak için bir de kıyafet giyer portakllarla işi tamamalr o kızdan daha güzel olacağı kesin
Portakal neyyy laaa Vallaha soğudum meyveden
meyvelerden soğudum @destere Beren'e yakın olsunda nolursa olsun.O WC kapısında mendil kolanya veren abla bile olur (ben çaycılığıa kafiyim)elma da olur bence en iyisi karpıuz olsun
meyvelerden soğudum @destere Beren'e yakın olsunda nolursa olsun.O WC kapısında mendil kolanya veren abla bile olur (ben çaycılığıa kafiyim)
bei de aslınlar orasından burasından katılayım diziyemeyvelerden soğudum @destere Beren'e yakın olsunda nolursa olsun.O WC kapısında mendil kolanya veren abla bile olur (ben çaycılığıa kafiyim)
Ben burda @destere'ye aşalayan yada gücendirecek bişey demedim aksine Beren'i ne kadar cok sevdiğini söyledim...Biraz abartmıyor musunuz ?
Ben burda @destere'ye aşalayan yada gücendirecek bişey demedim aksine Beren'i ne kadar cok sevdiğini söyledim...
Sen çekimin yapıldıgı yerlerdeki büfe kalfası olbei de aslınlar orasından burasından katılayım diziye
Sen çekimin yapıldıgı yerlerdeki büfe kalfası ol