nereye kaydettim ben geyik defterime kaydettim zaten
- - - Ekleme - - -
@forumdash sahneyi hayal edince midem bulandı![]()
Zamanı gelince olursa şantaj yaparım
http://img428.yukle.tc/images/3517Adsiz.jpg
nereye kaydettim ben geyik defterime kaydettim zaten
- - - Ekleme - - -
@forumdash sahneyi hayal edince midem bulandı![]()
hmm olsun dream nasılsa b eğenmeyecek bilerek yazdıım
Benimde ama en azından Ezgi kurtuldu@forumdash sahneyi hayal edince midem bulandı![]()
Benimde ama en azından Ezgi kurtulduAzcık sevin
![]()
Bence o tombul kız olcaktiramanda kim olacak bu durmda fotolardan çıkartamadım![]()
Bence o tombul kız olcaktiramanda kim olacak bu durmda fotolardan çıkartamadım![]()
Bence o tombul kız olcaktirZayifliyordur heralde öyle tombalak oynamaz
Neticede Nejat'in karisi olcak
- - - Ekleme - - -
Bence o tombul kız olcaktirZayifliyordur heralde öyle tombalak oynamaz
Neticede Nejat'in karisi olcak
![]()
Muhteşem Tülay'man oynasın o vakitbence güzel biri oynamalı birce akalay olsun![]()
Muhteşem Tülay'man oynasın o vakitGeçen bölümü izlerken takmiş sari kıvırcık perugu kırmızı ruju surmuş benzettim orjınalindekine
Zaten 2'ninde göğüsler fora
Olurmuş harbiden dedim
![]()
Muhteşem Tülay'man oynasın o vakitGeçen bölümü izlerken takmiş sari kıvırcık perugu kırmızı ruju surmuş benzettim orjınalindekine
Zaten 2'ninde göğüsler fora
Olurmuş harbiden dedim
![]()
Valla yazar adamın dediği gibi Amanda ile Emily arasında bişeyler varsa güzel kız bulsunlarolsun işte ikisi de d prodüksiyon dizisi geçiş yapsınlar :.d ya da farah zeynep abdullah da olur![]()
Portakal neyyy laaaben de yakıştırmadım en olmadı destereyi koysunlar peruk takar beren yakın olmak için bir de kıyafet giyer portakllarla işi tamamalro kızdan daha güzel olacağı kesin
![]()
Portakal neyyy laaaVallaha soğudum meyveden
![]()
meyvelerden soğudumelma da olur bence en iyisi karpıuz olsun![]()
meyvelerden soğudum@destere Beren'e yakın olsunda nolursa olsun.O WC kapısında mendil kolanya veren abla bile olur
(ben çaycılığıa kafiyim
)
bei de aslınlar orasından burasından katılayım diziyemeyvelerden soğudum@destere Beren'e yakın olsunda nolursa olsun.O WC kapısında mendil kolanya veren abla bile olur
(ben çaycılığıa kafiyim
)
Ben burda @destere'ye aşalayan yada gücendirecek bişey demedim aksine Beren'i ne kadar cok sevdiğini söyledim...Biraz abartmıyor musunuz ?
Ben burda @destere'ye aşalayan yada gücendirecek bişey demedim aksine Beren'i ne kadar cok sevdiğini söyledim...
Sen çekimin yapıldıgı yerlerdeki büfe kalfası olbei de aslınlar orasından burasından katılayım diziye![]()
Sen çekimin yapıldıgı yerlerdeki büfe kalfası ol![]()