Nejat İşler var bu dizi büyük ihtimal iyi reytingler alıcak ama vadiyi geçemez diye düşünüyorum yaklaşır ama
nejat işlerin son zamanlarda hangi dizisi iyi reyting almış )))))))))))
son zamanlarda bir behzatta oynadı ondda da daimi değil behzatın reytingi ne ki nejat katlasın reytingi 3 se 4 e çıkarabilir anca
Keşanlı Ali battı behzatın hali ortada.
Dizi iyi oranlar alacaktır ama vadiyi geçmesi çok çok zor AB konuşuyorum totalde hiç şansı yok
kanal d kendi istedi diziyi düşürmeyi ertem şeneri artırmak için diziyle oynadı durud
beyazsoy kendine güldürmeden önce bir reytinglere bakburaya bu çok iyi yakışır )))
he he he ))))))
beyazsoy kendine güldürmeden önce bir reytinglere bak
parmaklıklar ardında 3.sezon geldi orada etkisi yok zaten dizi bitecekti sezon sonundaemre bak kayıp şehre kurtların karşında eski reytingini alıyor. saat degistirmeyle dizi dusmez
dizinin reytingi iyi olsaydı devam ederdi
- - - Ekleme - - -
bu arada nejat işler parmaklıklar ardındanda oynadı oda yayından kalktı )))))
emre kızma belirttim sadece. ))) reytingi olsa dizi reyting artırırdi dizi devam ederdi seneyede
adam hergün sarhos kim niye izlesin
hangi Diziyi en son konuştuk ? ))
@Beyazsoy Nejat Kapalıçarşı'dan çıktıktan sonra dizi çöküşe geçmişti.
yanlış hatırlıyon . atv ezeli aldığı için kapalı çarşı gün değiştirdi mecburen. atv koyacak gün bulamadi. salı 23 e koydu. üstelik dizinin ana karakteri çıktı dizinin senaryosu dagıldi düşmesi gerekirkirdi ama sheri artı )))
senin kapalıçarşıdan haberin yok izlememişsin nejat işler dizilerde fazla duramaz çabuk sıkılıp ayrılır nejat işler kapalı çarşıdan ayrılınca dizinin reytingleri düştü ..