Tamam tamam sende seviyorsun ama unutmayın ben sizin sevdiğiniz 100 kati daha fazla seviyorumdestereyi çok övüdün yeter o şopara![]()
Tamam tamam sende seviyorsun ama unutmayın ben sizin sevdiğiniz 100 kati daha fazla seviyorumdestereyi çok övüdün yeter o şopara![]()
Tamam tamam sende seviyorsun ama unutmayın ben sizin sevdiğiniz 100 kati daha fazla seviyorum![]()
O gordon boğazına dolansınben gordon olayım berenin cici babası ayağına diziye girerim .![]()
Ben burda @destere'ye aşalayan yada gücendirecek bişey demedim aksine Beren'i ne kadar cok sevdiğini söyledim...
O gordon boğazına dolansınGordon kim
![]()
Tamam tamam sende seviyorsun ama unutmayın ben sizin sevdiğiniz 100 kati daha fazla seviyorum![]()
destereyi mi seviyon![]()
Kırmızı yerde Beren'den bahsettim@destereyi seni sevdiğim kadar seviyorum..Seni ne kadar seviyom acaba
![]()
Kırmızı yerde Beren'den bahsettim@destereyi seni sevdiğim kadar seviyorum..Seni ne kadar seviyom acaba
![]()
Eğer @destere gücenir alınırsa burdan özürde dilerim merak olmasın...Buradan hiç öyle görünmüyor.
Beni ne kadar sevmen umrumda bile değil ama desyerenin arkasından atıp tutmak yerine birazda o olduğu zamanlar konuşsan keşke![]()
Yahu sana mı yazdım ben o posttu..Arkasından atip tutmadim diyorum...@xemrexxx şahit..Napmaya calişiyorsun..Seni niye sevim ben? Emreden alıntı yapmşim..Nasıl okuyorsun? Böyle hatalara düşüyorsun @destere hakkında ne yazdiğimi anlayamaman doğru...Beni ne kadar sevmen umrumda bile değil ama desyerenin arkasından atıp tutmak yerine birazda o olduğu zamanlar konuşsan keşke![]()
Yahu sana mı yazdım ben o posttu..Arkasından atip tutmadim diyorum...@xemrexxx şahit..Napmaya calişiyorsun..Seni niye sevim ben? Emreden alıntı yapmşim..Nasıl okuyorsun? Böyle hatalara düşüyorsun @destere hakkında ne yazdiğimi anlayamaman doğru...
Önemli değil...Nasılsa sohbetin içine...... edildi..Teşekkurler..Bugün fazla yoruldum galibaKusura bakma
![]()