malesef emir kozalağına @sokak sanati topacıda oy istedi ama kozalağa oy vermem imkansız zaten ben oyumu kullandımsen oy ver geç. senin ne ayricaiğin var benden ?
@destere yabanci oylamada seni kirmadim sende Emire ver lütfen
sen oy ver geç. senin ne ayricaiğin var benden ?
@destere yabanci oylamada seni kirmadim sende Emire ver lütfen
Ben mesaj yazmayi frenlemistim. bu hafta daha 80 mesaj yazdim toplam ve @Yakamoz-Asi ile yarışıyordum az mesaj yazma için ama Emir icin yarismadan vazgeciyorum. Burdayim ben savaşırım 😉Neyse ben uyuyorum. @Dosi gece vardiyası sende. Boş bırakmayalım buraları.
erkek düşkünü pamuk prensesin karşısına artık birde pamuk prens yerleştirirsinBir kadın düşkünü erkek yaratıcam hazırlanın pamuk prens gibideki gibi erkek @destere sen boykot yaptığımda içini nasıl kararttım
zaten tercüme oldu @Bully tercüme ettimalesef emir kozalağına @sokak sanati topacıda oy istedi ama kozalağa oy vermem imkansız zaten ben oyumu kullandım
Sen az gıcıklık etmemistin Sila Durum Leyla zamanıOnu demiyorum ya ilk başta tekliflere açığım falan deyince sanki tarafsız gibi konuştun ben ne bileyim Kara Sevda izlediğini. İzliyorsan ver oyunu bize niye oyun yapıyorsun onu diyorum
Sıradan bir dizi haline gelince izlemeyi bıraktım.@FaJi Sen izliyordun bir ara İçerde'yi hadi gel de bir destek çık bize be Sarp'ın oya ihtiyacı var
Emire verSıradan bir dizi haline gelince izlemeyi bıraktım.
Sıradan bir dizi haline gelince izlemeyi bıraktım.
Niye küstün?
Emir derim o zaman
Ben Kara Sevda izlemem. 1 dakika bile bakmamışımdır herhalde ama @Dosi istedi şimdi nasıl kırayım onu .DYapma bunu Sarp de ya ne yapacaksın Emiri
Teşekkürler benimde ricamı kırmayan var harikaBen Kara Sevda izlemem. 1 dakika bile bakmamışımdır herhalde ama @Dosi istedi şimdi nasıl kırayım onu .D
Ben Kara Sevda izlemem. 1 dakika bile bakmamışımdır herhalde ama @Dosi istedi şimdi nasıl kırayım onu .D
Şöyle bir şey var. Ben diğer turlarda da Sarp'a oy kullanmadım. Hiç beğenmiyorum oyunculuğunu Çağatay'ın. Aras'a kullandım. Aras olsaydı belki düşünebilirdim.Sarp'ı da ben istiyorum ama hiç mi hatırımız yok ya Bak onu 1 dk bile izlememişsin İçerde'ye vakit ayırıp izlemişsin en azından be