Maskeli Fedai
Favori Üye
Melunum ne çok sevindi öyleAllah'ına kurban senin, bir insan bu kadar mı adam olur be Aslan melunum benim
Tek falson Turabi işte, ona da katlandık ne yazık ki
Adamlık oranın kaç
Melunum ne çok sevindi öyleAllah'ına kurban senin, bir insan bu kadar mı adam olur be Aslan melunum benim
Tek falson Turabi işte, ona da katlandık ne yazık ki
Bu aralar çok duygusala bağlıyorum ben de anlamadım Senin gibi kardeşler kolay kazanılmıyorMelunum ne çok sevindi öyle
Adamlık oranın kaç
Koriş ne ya yine anlamadım olay ne alaka Yılan Hikayesiyle.
Orada Mert de vardı. Ya seviyorum tabi de Sarp karakterini ama Azize +1 öndeydi şimdi.
Biz davamızdan bahsetmeyiz gerekirse barajı kaldırırız. Hiç bakmadım ya sonuçlara direk attım meğer 2 kişi kopmuş gitmiş.Hadi ya tek Sarp kalmış aklımda Azize oyun barajı geçme şansı olmayan partiye oy vermek gibi bir şey oldu ama 2. sevdiğine oyu versen iyiydi, neyse yapacak bir şey yok değiştirilmiyor da zaten
Ben Emire versem bana da -10000000 diceksin heralde çıkarcıBu aralar çok duygusala bağlıyorum ben de anlamadım Senin gibi kardeşler kolay kazanılmıyor
100 üzerinden 1000000 veriyorum sana
çok yanlış anlaşılabilecek bir cümleBen Emire vericem gibi
İçerdeciler çok çürük halkasınız bir tane adamla baş edemiyorsunuz reytinginiz yüksek ama siz düşüksünüz hadi atağa kalkın gençler
Üzdün, sana böyle hissettirmişim demek bugüne dekBen Emire versem bana da -10000000 diceksin heralde çıkarcı
Şakasına diyorum be ben alının diye vermicem oyu en aklıma yatana vericemÜzdün, sana böyle hissettirmişim demek bugüne dek
İstediğine ver kardeşim, canın saolsun 😉
Şakasına diyorum be ben alının diye vermicem oyu en aklıma yatana vericem
@HachiKo Emir Kozcuoğlu diyecek bir enerji var sende. Adem ve Berna benim de desteklediğim isimler. Bu bi tesadüf olamaz.