2017 En Favori Dizi Karakteri - Çeyrek Final | A Grubu

En favori karakter(ler)iniz?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 21 45.7%
  • Faryalı | Bodrum Masalı

Oy: 2 4.3%
  • Duru | Fi

Oy: 2 4.3%
  • Sarp | İçerde

Oy: 16 34.8%
  • Azize | Vatanım Sensin

Oy: 5 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona sadece 1 oy geldi destere bile ona oy atmadı. destere önemsemiyor zaten burayı gel sen Sarp de :D

Vermezsen verme de ne bu Kara Sevda'ya oy toplama işi onu anlamadım yani? :D
@sokak sanati bu beyefendi niye Kara Sevdayi destekledigimi anlamamis.
ee Masacre sen ne icin İçerdeyi destekliyorsan benimkide o hesap. ne bu anlamama :S
@Bully sohbetten anca basini kaldirip durumu farkedip dissi atti. Görünmezdik.ne güzel ha pardon sen Sarp için farkettin yazımı
@Tolstoyevski kullandinmi oy sen ?

@Çiğdem- tehdit var Büyük sıkıntıda yaptığımımı yapsam Rus bir kızı havaya uçurmuştum
benide unut 😉

ee Masacre sen ne icin İçerdeyi destekliyorsan benimkide o hesap. ne bu anlamama :S
@Bully sohbetten anca basini kaldirip durumu farkedip dissi atti. Görünmezdik.ne güzel ha pardon sen Sarp için farkettin yazımı

benide unut 😉

Simge'yi mi destekliyordun sen :D

benide unut 😉
@destere boykot zamanında ne yaptığı biliyor bütün bir güzel kızları öldürtmüştüm budefa yakışıklı erkekleri öldürürüm öyle bir seri katil çıkartabilirim senaryoda @destere ye kalırsınız

Bu ne ya herkes etkinliklerimi öne sürmüş hiç vermemek en sağlıklısı izlemiyom zaten aday dizileri :A

@destere boykot zamanında ne yaptığı biliyor bütün bir güzel kızları öldürtmüştüm budefa yakışıklı erkekleri öldürürüm öyle bir seri katil çıkartabilirim senaryoda @destere ye kalırsınız
banane yakisikli erkeklerden
@destere nin tirnağı olamazlar. git başka tehtid bul.
@MasacRE- yok Sıla daha ağır bastı Simgeden.
Ben Kara sevda dizisini izliyorum oyüzden. bukadar zormu anlamak??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco