durum berabere 13-13 berabere penaltı atışlarına gidecek
Duru ve fi yi görünce korktum
Oy vermedin dimi daha hemen Emir diyorsun
durum berabere 13-13 berabere penaltı atışlarına gidecek
Duru ve fi yi görünce korktum
oyumla berabere oldu eğer bir boykot çağırısı yaparsan Arianayı senaryomda havaya uçururumOy vermedin dimi daha hemen Emir diyorsun
oyumla berabere oldu eğer bir boykot çağırısı yaparsan Arianayı senaryomda havaya uçururum
@Çiğdem- tehdit var Büyük sıkıntıda yaptığımımı yapsam Rus bir kızı havaya uçurmuştumSeni göz ardı ediyorum
@sokak sanati bu beyefendi niye Kara Sevdayi destekledigimi anlamamis.Ona sadece 1 oy geldi destere bile ona oy atmadı. destere önemsemiyor zaten burayı gel sen Sarp de
Vermezsen verme de ne bu Kara Sevda'ya oy toplama işi onu anlamadım yani?
benide unut 😉@Çiğdem- tehdit var Büyük sıkıntıda yaptığımımı yapsam Rus bir kızı havaya uçurmuştum
@sokak sanati bu beyefendi niye Kara Sevdayi destekledigimi anlamamis.
ee Masacre sen ne icin İçerdeyi destekliyorsan benimkide o hesap. ne bu anlamama :S
@Bully sohbetten anca basini kaldirip durumu farkedip dissi atti. Görünmezdik.ne güzel ha pardon sen Sarp için farkettin yazımı
@Tolstoyevski kullandinmi oy sen ?
benide unut 😉
@destere boykot zamanında ne yaptığı biliyor bütün bir güzel kızları öldürtmüştüm budefa yakışıklı erkekleri öldürürüm öyle bir seri katil çıkartabilirim senaryoda @destere ye kalırsınız@sokak sanati bu beyefendi niye Kara Sevdayi destekledigimi anlamamis.
ee Masacre sen ne icin İçerdeyi destekliyorsan benimkide o hesap. ne bu anlamama :S
@Bully sohbetten anca basini kaldirip durumu farkedip dissi atti. Görünmezdik.ne güzel ha pardon sen Sarp için farkettin yazımı
@Tolstoyevski kullandinmi oy sen ?
benide unut 😉
Simge'yi mi destekliyordun sen
banane yakisikli erkeklerden
Bu ne ya herkes etkinliklerimi öne sürmüş hiç vermemek en sağlıklısı izlemiyom zaten aday dizileri
Azize demistim ben gayet hoş bir kadin
sen oy ver geç. senin ne ayricaiğin var benden ?Oyunu ver geç o zaman ne uğraştırıyon ben ne bileyim kim hangi diziyi izliyor