ŞOK!!! ŞOK!!! ŞOK!!! @destere'ye reyting cihazı vermişler Alev Alev'e bak hele Kalite yok ama reyting var.Haftaya adam akıllı bizimkilerle bende bakim şu diziye...
SBT'de yine BBEB birinci olmuş, BBEB kırsal A/B'de seviliyor galiba, TNS kırsala inince durum böyle mi olacak ki ?
kırsalda alev alev sevilmiyorda şevket abi seviliyor ilginç kırsalla alakalı değil bu daha çok duygusal sonuçlar )
Alev Alev yükselir demistim ve oldu..
bide sbt stv ye torpil yapmıyor diyorlardı ahanda kanıtı ))))))
BEn stv'nin kışın izlendiğini düşünemiyorum bile.Yazın boşlukta belki bakan vardir ama kışın onca diziler içinde fırsat bulup bakılacak kanal olarak görmuyorum.Bahsettiğin Şevket abi'yi tanımıyorum hiç tv'de izlemedim.Ama Alev Alev'i bizimkiler izliyordu haftaya onlarla bende bakacam.dün sbt ye göre herkes şevket abiyi izliyordu.. oysa çıkan sonuçlara göre şevket abi totalde alev kadar almış ab grubunda ise piyasada yok sbt nin trt ile stv ye bayağı bir yüklendiği ortada fetodan gelen bir samimiyet var sanırım
ali ağaoğlunu hatırlattın furkan )
gerçektende oldu.. önümüzdeki hafta 6 reytinge 3 hafta sonra 10 reytinge çıkar alev ..
sbt de bu ne hal ? denekleri kanal d nin binasından mı buldunuz )))) 23:30 da başlayıp 1:30 da biten bir dizi nasıl okadar reyting alır be kaardeşim. düzeltin şu denekleriniz komedi olmaya başladınıdınız
SBT'nin kırsal denekleri de olduğunu düşünürsek Şefkat'in yükselmesi mantıklı aslında ama tuhaf yükselmeler de var...
Özellikle SBT'nin A/B'si tuhaf, BBEB ile Umutsuz'a kilitlenmiş, nasıl kırsallık bielmedim.