3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Alev Alev ab grubunda Lale Devri'ni geçmiş ilerleyen haftalarda total grubunda da geçerse şaşırmam.

Tns de her yapım düşük çıkıyor.,anlayamadık.

- - - Ekleme - - -

ozanın yüzünden düştü lale devri !

şok sonuçlar alev alev beklengi gibi tns de daha yukarı çıktı ve ab de yesımsız lale devrini geçmiş

sbt nin stv ye kıyak geçtiği bir kez daha ortaya çıktı sanırım. şefkat tepe düşlerde reklamda bile dusmeyen tek dizi :)))))))

lale devri ikinci kez bitti sanırım patrono yeşim isyanı diziyi bitirmıs gözüküyor üstelik saat 24 lere kadar sürmesine rağmen. dizideki kötü kadınlik zorlama cınarı kendine aşık edecek bir kadın hikayesi bence aynı emirin yolu hikayesi:))))) bari dizinin ismini değiştirip çınarın yolu yapıverseydınız :))))))))

Alev Alev 3.'lüğe tırmanır yakında, Erler Fİlm'in işleri pek kaliteli olmaz ama sürünmez de...

Tns de her yapım düşük çıkıyor.,anlayamadık.

- - - Ekleme - - -

ozanın yüzünden düştü lale devri !

yok yüksek çıkanlar var :alev alev yüksek çıkıyor sultan ve ustura da yüksek çıkıyor huzur sokagının ab side yüksek çıkıyor kurtların sharı de tns de yüksek çıkıyor işler güçlerin ab side yüksek

Star Haber Celal Pir gelince yükseliyor, Nazlı Öztarhan gelince düşüyor. Halk Celal'de ne buluyor anlamıyorum. :D

lale devri geçen haftaya göre 1 reyting kaybetmiş,sorun yok,ama ab de durum wahim.

yok yüksek çıkanlar var :alev alev yüksek çıkıyor sultan ve ustura da yüksek çıkıyor huzur sokagının ab side yüksek çıkıyor kurtların sharı de tns de yüksek çıkıyor işler güçlerin ab side yüksek

Ustura'nın son reytingleri SBT'de yüksekti, öyle hatırlıyorum. Diğerlerine bakmadım...

Her yapım düşmüyor elbette ama çoğu yapım düşüyor...

BBEB falan uçurum gibi düşüyor tabi. :)

alev alev de şimdiye kadar hikaye geçiş bolumuydu asıl hikaye şimdi başlıyor. bundan sonra alev alev daha palazlanacak..

Star Haber Celal Pir gelince yükseliyor, Nazlı Öztarhan gelince düşüyor. Halk Celal'de ne buluyor anlamıyorum. :D

Ondan değildir bence, hafta içi ekranda ağır abiler ve ablalar haber sunduğu için geride kalıyor Star. Haftasonu tüm kanllarda ikinci sunuculara geçilince Celal Pir öne çıkıyor...

Yani hafta içi Celal Pir, Nazlı Öztarhan'dan daha iyi gitmeyebilir...

Ustura'nın son reytingleri SBT'de yüksekti, öyle hatırlıyorum. Diğerlerine bakmadım...

Her yapım düşmüyor elbette ama çoğu yapım düşüyor...

BBEB falan uçurum gibi düşüyor tabi. :)

sbt baktı düşük çıkıyor oynama yaptı. sbt de böyle şeyler çok oluyor. bi ara bebb cosmustu sbt de hemen ayar verdiler.
benim anlatmak istediğim her dizi tns de düşük cıkmıyor duruma ve dizisine göre.

Ondan değildir bence, hafta içi ekranda ağır abiler ve ablalar haber sunduğu için geride kalıyor Star. Haftasonu tüm kanllarda ikinci sunuculara geçilince Celal Pir öne çıkıyor...

Yani hafta içi Celal Pir, Nazlı Öztarhan'dan daha iyi gitmeyebilir...

Evet mantıklı. :D Ama pazartesi günü iyi gitmişti ağır abiler varken.

1 Erkek 1 Kadın a/b'de süper!

Son düzenleme:
sbt baktı düşük çıkıyor oynama yaptı. sbt de böyle şeyler çok oluyor. bi ara bebb cosmustu sbt de hemen ayar verdiler.
benim anlatmak istediğim her dizi tns de düşük cıkmıyor duruma ve dizisine göre.

SBT'nin TNS'ye göre kendi deneklerini değiştirdiği çok belli oluyor son zamanlarda, iyice zıvanadan çıktı...

Hiç tutarlı sonucu yok...

TNS peki değişime başladı mı ? Kırsal demeklere geçilmeye başlandı mı ki ?

Total

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yetenek Sizsiniz Türkiye[/TD]
[TD]5.03[/TD]
[TD]7.62[/TD]
[TD]+2.59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ben Bilmem Eşim Bilir[/TD]
[TD]4.43
[/TD]
[TD]6.04[/TD]
[TD]+1.61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şefkat Tepe[/TD]
[TD]3.86[/TD]
[TD]4.80[/TD]
[TD]+0.94[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lale Devri[/TD]
[TD]4.40[/TD]
[TD]5.00[/TD]
[TD]+0.60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]En Büyük Show[/TD]
[TD]1.59[/TD]
[TD]1.03[/TD]
[TD]-0.56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alev Alev[/TD]
[TD]2.66[/TD]
[TD]4.33[/TD]
[TD]+1.67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Erkek 1 Kadın[/TD]
[TD]1.65[/TD]
[TD]2.04[/TD]
[TD]+0.39[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alemin Kralı
[/TD]
[TD]2.28[/TD]
[TD]2.40[/TD]
[TD]+0.12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yetenek Sizsiniz Türkiye[/TD]
[TD]4.75[/TD]
[TD]7.89[/TD]
[TD]+3.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ben Bilmem Eşim Bilir[/TD]
[TD]2.91[/TD]
[TD]6.88[/TD]
[TD]+3.97
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şefkat Tepe[/TD]
[TD]0.48[/TD]
[TD]2.02[/TD]
[TD]+1.54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lale Devri[/TD]
[TD]2.99[/TD]
[TD]3.34[/TD]
[TD]+0.35[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]En Büyük Show[/TD]
[TD]1.78[/TD]
[TD]0.88[/TD]
[TD]-0.90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alev Alev[/TD]
[TD]1.80[/TD]
[TD]4.12[/TD]
[TD]+2.32[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Erkek 1 Kadın[/TD]
[TD]1.71[/TD]
[TD]3.40[/TD]
[TD]+1.69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alemin Kralı[/TD]
[TD]1.17[/TD]
[TD]2.07[/TD]
[TD]+0.90[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geçen Hafta Bayram nedeniyle düşen yapımların bu hafta yükselmesi dikkat çekti... Totalde en büyük yükselişi Yetenek Sizisiniz Türkiye, A/B`de ise en büyük yükselişi neredeyse 4 reyting artarak Ben Bilmem Eşim Bilir gösterdi

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da oranlarını ciddi şekilde arttırarak zirvede yer aldı.

Ben Bilmem Eşim Bilir de oranlarını ciddi şekilde artırarak her iki grupta 2. sırada yer aldı. Özellikle A/B`de bu artış 4 reytinge dayandı

Lale Devri Serenay Sarıkayanın ayrılmasıyla eski günlerini arar halde geldi. Geçen hafta bayram nedeniyle düşen oranlarını toparladı ama hala eski günlerinden uzak. Totalde 4. , A/B`de 8. oldu

Şefkat Tepe totalde 5. olarak iyi gitti. A/B`de oranlarını arttırarak 22. sırada yer aldı

Alev Alev totalde 6. , A/B`de 5. olarak atv`yi Cumartesi akşamı idare etti. Dizi A/B`de en çok izlenen dizi oldu

Alemin Kralı totalde 18. , A/B`de 20. sırada yer alarak hayal kırıklığı yarattı.

En Büyük Show totalde 64. , A/B`de 62. olarak Show Tv`ye fiyasko yaşattı. Program geçen hafta yayınlanan kolaj bölümünü gile geçemedi. Gecenin düşen tek yapımı oldu

1 Erkek 1 Kadın her iki grupta da oranlarını arttırdı. Totalde 23. olan dizi, A/B`de 7. olan dizi Star Tv`nin yüzünü güldürdü

BBEB ve ACUN eski düzenine kavuştu, ikisi de A/B programı oldu.

Artık ikili haftasonu rakipsiz...

SBT'de iyi görünen Umutsuz Ev Kadınları 10 share alabilmiş.

Sizce haftaya Şanslı Masa Umutsuz'dan daha iyi bir performans sergileyebilir mi?

ŞOK!!! ŞOK!!! ŞOK!!! @destere'ye reyting cihazı vermişler Alev Alev'e bak hele :F:F Kalite yok ama reyting var.Haftaya adam akıllı bizimkilerle bende bakim şu diziye...

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco