Ben Bilmem Eşim Bilir;
3 adet reklam vermiş 13,12,14 şeklinde toplamda 39 dk. reklam vermiş
Yetenek Sizsiniz Türkiye;
4 adet reklam vermiş 14,13,14,15 şeklinde toplamda 56 dk. reklam vermiş
Doğrusu budur.
arkadaş işine geldiği şekilde bakmış galiba.
Ben Bilmem Eşim Bilir;
3 adet reklam vermiş 13,12,14 şeklinde toplamda 39 dk. reklam vermiş
Yetenek Sizsiniz Türkiye;
4 adet reklam vermiş 14,13,14,15 şeklinde toplamda 56 dk. reklam vermiş
Doğrusu budur.
Arkadaş işine geldiği şekilde bakmış galiba.
Acun 21:00-22:00 arasında reklam veriyor, BBEB vermiyor, evet herkes biliyor Lordly artık sanırım.
Bundan dolayı BBEB'in reytinginin biraz daha yüksek çıktığını da biliyorlardır herhalde.
@Kreys Doğru Ya Kreys işine gelince SBT`ye inanıyordu. Unutmuşum. Dilacık falan yüksek alınca SBT`ci oluyordu Kardeş madem inanmıyorsun niye Reyting Kurdu ile muhabbet ediyorsun? Mesela ben de inanmıyorum SBT`ye. O yüzden reyting kurdunu ilk çıktığı zamanlardan beri konuşturmuyorum.
Kreys hem soru soruyor, hem de yalancısın sallama diyor kurda İşine gelince de Acun ezer geçer diyor
10 mu ?
O dizi 10 alırsa reyting tarihi yeniden yazılır.
Kreys'in kurtla muhabbetleri efsane zaten, kurt kimseye yazmıyor, kreys'e özel yazıyor.
lale devri 55 dk reklam mı oha dedim fox her türlü para kazanma yolunu arıyor
yoreumalra baktım kırsal kesim denmiş gene ülkenin yüzde 25 i kırssalda orada da tercih edilen programlar daha çok aile programalrı bbeb tam türk ailesi için bir program sonuç normal.ama gariplikler de yok değil mesela bebk alemin kralından çok izlenmiş sbt de
bu arada kıyamet koptu kopacak desterenin izlediği bir dizi yükseliyor
macun artık geçen senekiler kadar rahat değil eski yarışmacılara sığınacak nbelli ki
yeşimin gidişi etkileyecek demiştim bgir d e yeni kız tam oyuna girmedi girince yükselir lale devri
şefkat tepe gene iyi gitmiş totalde
uek ya şaşırmamak lazım geçen sene öbgz arkasına konduğunda 17-18 share alıyordu
Bu arada Ben Bilmem Eşim Bilir`in 1. sezonu. Yetenek 1. sezonunda ne yapmıştı hatırlamıyorum. Reklam konusuna gelecek olursak, BBEB de eğer bölünse Acuna en az 1-2 reytinglik bir fark atar. Ama bölünmüyor. 20-21.15 arası düşük alıyor ki, bu da ortalamasını düşürüyor. Zaten daha önce söylemiştim BBEB`in en heyecanlı oyunları 21.30`da başlıyor. Eğer Acun gibi o dilimde bölünse de Acuna fark atara bunu da hiç kimse inkar edemez
- - - Ekleme - - -
Bu arada Ben Bilmem Eşim Bilir`in 1. sezonu. Yetenek 1. sezonunda ne yapmıştı hatırlamıyorum. Reklam konusuna gelecek olursak, BBEB de eğer bölünse Acuna en az 1-2 reytinglik bir fark atar. Ama bölünmüyor. 20-21.15 arası düşük alıyor ki, bu da ortalamasını düşürüyor. Zaten daha önce söylemiştim BBEB`in en heyecanlı oyunları 21.30`da başlıyor. Eğer Acun gibi o dilimde bölünse de Acuna fark atara bunu da hiç kimse inkar edemez
senin değin gibi olması imkansız muhteşem yuzyıl daha dogru yazmış. sen özetide dahil etmişsin. muhteşem yuzyıl baştan beri özetleri dikatte almadan yazıyor yeni bölümün reklamlarını saymış
Bölünse bugün zirveyi alabilirdi, yalan yok...
Ama Acun ağırlıklı olarak özet ve biraz yeni bölümü bölüyor, BBEB bölerse sadece yeni bölümü bölmüş olur...
Acun başta 1 saat özet veriyır tabi ki bölecek.
Eşim Bilir full yeni bölüm. Bölmesi saçmalık olur.