3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

bebb nasıl aile programları ya dansöz oynatıp topuklularla yarıştıran eşimi her türlü hoplatırım hatta bu yüzde ceza bile aldı rtükten .. benzer program kanal 7 de var yalancı yarim diye düzgün reyting almıyor bile

o rtük ün sorunu aileler rahatça açıp izleyebiliyor eğlenceli bir program ona bakrsan arka sokaklarda da silah patlıyor her hafta ama aileler izliyor:D

Kreys cidden güldürdün. Büyük Risk de özet vermiyor. 3 dakikasını bölüp ilk 5`e giriyor. Ona "Helal Olsun, bölsün tabii" diyorsun da, BBEB bölünse neden bölünüyor diye soru mu soracaksın? Biraz objektif ol!

muhteşem yuzyıl hiç bir dizinin özetinin programın reklama dahil etmiyor. lordly 4 kuşak reklam yazmış acuna :))) acunun yeni bölümü iki kez bölüyor oda bebebden farkı yok son dakikalara iki reklamı koyuyor al sana birincilik.. bumudur yani acun sevicilik beb ne yapıyorsa aynısını acun asıl kısmında yapıyor. bebb yapınca tukaka acun yapınca helal acun :)))))))

bölsün kardesım acun salak deıl o nerde bolduyse oda orda boler acun daha fazla ızlendıgını sende bılıon :) sadece esım bılır fazla harıfe almısım zamanında bu dogru

Adam ne yapıyor ediyor zirveyi alıyor ya siz ona bakın. :D

- - - Ekleme - - -

muhteşem yuzyıl hiç bir dizinin özetinin programın reklama dahil etmiyor. lordly 4 kuşak reklam yazmış acuna :))) acunun yeni bölümü iki kez bölüyor oda bebebden farkı yok son dakikalara iki reklamı koyuyor al sana birincilik.. bumudur yani acun sevicilik beb ne yapıyorsa aynısını acun asıl kısmında yapıyor. bebb yapınca tukaka acun yapınca helal acun :)))))))

Lale Devri'nin özet reklamını yazmış ama. :))))))))))))

o rtük ün sorunu aileler rahatça açıp izleyebiliyor eğlenceli bir program ona bakrsan arka sokaklarda da silah patlıyor her hafta ama aileler izliyor:D

bazı ailelerin izlemesi bizi ilgilendirmez aile programı değil. ailede çocuk yoksa izleyebilir aile sorun yok. arka sokakları hiç bir zaman bir bölümünü izlemedim ondan aile dizisi mi bilmiyorum :))))

bölsün kardesım acun salak deıl o nerde bolduyse oda orda boler acun daha fazla ızlendıgını sende bılıon :) sadece esım bılır fazla harıfe almısım zamanında bu dogru
Ben Acun bölmesin demiyorum. O zaman Acun reklam veriyor, BBEB vermiyor gibi yorumlarda bulunma

İkisinin de YENİ BÖLÜM reklamları aynı. Madem Özeti Yeni Bölüme katmıyorsunuz, o zaman reklamı da katmayacaksınız. Biz burada başlıyor kısmını tartışmıyoruz. Yeni Bölümü söylüyoruz
+ olarak

Acun 21.30`da bölerek kurnazlık yapıyor. Kısacası al ikisini de eşit şartlarda yarıştır o zaman yorum yap

bazı ailelerin izlemesi bizi ilgilendirmez aile programı değil. ailede çocuk yoksa izleyebilir aile sorun yok. arka sokakları hiç bir zaman bir bölümünü izlemedim ondan aile dizisi mi bilmiyorum :))))

bazı aileler deil sbt de yüksek çıkmasını nedeni bu sbt ailelere daha çok yer veriyor :Dayrıca çocukların izlediği ben10 de bile şiddet var ya da karşı cinsten hoşlanma:D

UEK'nin tekrari SBT'de çok iyi gitmis. Bu da dizinin basarisini gösterir.

Kesinlikle Sbt bütün kanalların gerçek başarısını gösterir. Özellikle Trt'nin ne kadar başarılı olduğunu açıkça ortaya koyuyor. :D

Adam ne yapıyor ediyor zirveyi alıyor ya siz ona bakın. :D

- - - Ekleme - - -

Lale Devri'nin özet reklamını yazmış ama. :))))))))))))

arada hata yapabilir bilmeme ama benim izlediğim dizilerde hiç bir zaman özetin reklamı yazmıyor . ama lale devrini izlemnediğim için bilmiyuorum ama 3 saat sürmüş dizi 4 kuşak reklam alması normal 20:43 de başlayı 23 :47 kadar sürmüş

bu arada lale devri birinci olmuş reytingleri alt üst etmiş yaşasın fox(haluk reiz feat desterenin gözlüğü😀)

kendini niye olayın dışındaymış gibi gösteriyorsun dün çınara lukunkuyu ayarlayan benmiydim :) laleyi izleyenlerden biride izleyen sensin suçu haluka atma :))

muhteşemin lale devri için yazdıgı reklamlarda sorun yok dizi 4 kuşak reklam alabilir.. g tek ilk 13 dakikalık reklamı özetin bitimiyle mi verildi orda problem olabilir.izleyen bir arkadaş yazarsa iyi olur

bu arada lale devri birinci olmuş reytingleri alt üst etmiş yaşasın fox(haluk reiz feat desterenin gözlüğü😀)

kendini niye olayın dışındaymış gibi gösteriyorsun dün çınara lukunkuyu ayarlayan benmiydim :) laleyi izleyenlerden biride sensin suçu haluka atma :))

SBT`ye artık yavaş-yavaş yer vermezsek iyi olur forumda. Zaten kanallarında, çoğu kişinin de kaale aldığı yok. Tabii Kreys Star`ın, Haluk Fox`un yapımları SBT`de fazla çıkmadığı sürece kaale almıyor.

Anlık olarak bizi bilgilendirse daha iyi olur

Millet TNS'de meltem tv var ama hiç ilk 100'de gördünüz mü???? Boşuna ölçüm parası veriyorlar :X

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco