Makarnayı dizmek çok zordur, kolay diyorlar ya pes !!![]()
Aman her yemeğe kolay diyorlar şaşırıyorum bunlara valla
Makarnayı dizmek çok zordur, kolay diyorlar ya pes !!![]()
meğersek kendine ait gelinlik giymemiş gelin.Aman her yemeğe kolay diyorlar şaşırıyorum bunlara valla
meğersek kendine ait gelinlik giymemiş gelin.![]()
ahahah gönül inşallah ben de giyerim yine diyorAhh ay evet giydirdiler şimdi çok güzel oldu valla
ahahah gönül inşallah ben de giyerim yine diyor![]()
7 puan verdi ZuhalAhh ay evet giydirdiler şimdi çok güzel oldu valla
7 puan verdi Zuhal, diğerlerini saymıyorum bile!!
Evet bu kadın da iyiydi gayet ama.evet 7 verdi ya dün de 7 vermemişmiydi ya
Evet bu kadın da iyiydi gayet ama.![]()
Bence doğru ve adaletli ama sana da saygı duyarım. 🙂Ama ikisinide 7 puan adaletli olmadı ki
Bence doğru ve adaletli ama sana da saygı duyarım. 🙂
Tat olarak aynı geldi 7 vereyim diye düşündü Zuhal'im. 8'i kaldırmazdı o kız zaten.Bende senin düşüncene ama ikiside 7 olunca ne bilim adaletli gelmedi ikisinide aynı lezzet olamaz bence![]()
![]()
Zuhal Topal FOX ekranlarına dönüyor!
Dual Yapım'ın yapımcılığında gelin ve kaynanaların takım halinde yarışacağı yemek programı 'Zuhal Topal'la Sofrada' hafta içi her gün 16.30'da FOX'ta!
Program hakkında yorum ve paylaşımlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.
@vadikızı @Harunnn60 @denizz19 @YiğittYayın 16.30'da başladığı için olabilir mi?
Eğlenceli olacak
Çok haklı iyice çığrından çıktılar. Ben Zuhalin yerinde olsam buna engel olurdum. Kendisi engel oluyoruz diyor ama hala aynı puanlar veriliyor.
FOX'um bu olaya el atacaktır bekleyin ey ahali!!Çok haklı iyice çığrından çıktılar. Ben Zuhalin yerinde olsam buna engel olurdum. Kendisi engel oluyoruz diyor ama hala aynı puanlar veriliyor.
Bence bu yarışmada yarışmak anlamsız. Sen en kral sofrayı da kursan alacağın puan 2 yada 3 oluyor.
Başlarda adaletli dedik iyi dedik ama Yemekteyizi aratmayacak adaletsizlikle oluyor.![]()
@xBUGRAx Olmaz böyle.
![]()
Fena ki kayınvalideler akıllanmaz düzelmezler çok zor yani.