Zuhal pek memnun gibi kaostan bilemiyorum.FOX'um bu olaya el atacaktır bekleyin ey ahali!!![]()
![]()
![]()
Zuhal pek memnun gibi kaostan bilemiyorum.FOX'um bu olaya el atacaktır bekleyin ey ahali!!![]()
![]()
![]()
İnşallah Havva hanımın saçlarını yolar Gelin reytingler Coşar bir de şu at suratlı kaynanayıBugün yarışacak gelin agresif çok![]()
Bir tane daha mı jüri koysalar keşke. Ekipte puan verse. Belki dengelenir.Fena ki kayınvalideler akıllanmaz düzelmezler çok zor yani.![]()
Kaosu ancak Acun yapar.Zuhal pek memnun gibi kaostan bilemiyorum.![]()
Yolsun reyting 6 ya fırlarİnşallah Havva hanımın saçlarını yolar Gelin reytingler Coşar bir de şu at suratlı kaynanayı![]()
Cidden düşünülüyor bir şeylerBir tane daha mı jüri koysalar keşke. Ekipte puan verse. Belki dengelenir.
İnşallah Havva hanımın saçlarını yolar Gelin reytingler Coşar bir de şu at suratlı kaynanayı![]()
Kızın akrabaları çok , beynim yandıBöyle bir eşin olsun istermiydin döniss
Kızın akrabaları çok , beynim yandı![]()
![]()
buna kolay derlerValla benimde ahanda başlamış alışverişte pazara gitmiş gelin
buna kolay derlermenüye
![]()
Menü orta aslında dur bakalım 17.00 reklama girdik.Mutfağa gitmiştim menüsünü tam anlamadım ya![]()
Menü orta aslında dur bakalım 17.00 reklama girdik.![]()
kIZI Çok heyecanlandırıyorlar.Evet şuan reklam oldu valla tanıtıma göre pek beceremiyor gibi duruyordu![]()
kIZI Çok heyecanlandırıyorlar.![]()
O salatayı hiç beğenmeyecekler bence.Yaptığı yemeği bilmiyor bu gelin yahu kaynanasına soruyor nasıl olacak diye
O salatayı hiç beğenmeyecekler bence.UMARIM YANILIRIM.
Tam onu dicektim ben de onda haklılar YAKMAYACAKTI vallahi.. tadı iyi olmaz..Bencedee patates toplarınıda yaktı onuda beğenmeyecekler