NOW Zuhal Topal'la Sofrada - Program Yorumları

Zuhal-Topal-la-Sofrada-cover-photo-2fba7a1e-d9f9-4f78-822d-322bd4e6a4fa-mpositioned-640x360.jpg

Zuhal Topal FOX ekranlarına dönüyor!

Dual Yapım'ın yapımcılığında gelin ve kaynanaların takım halinde yarışacağı yemek programı 'Zuhal Topal'la Sofrada' hafta içi her gün 16.30'da FOX'ta!

Program hakkında yorum ve paylaşımlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.

Yayın 16.30'da başladığı için olabilir mi?
@vadikızı @Harunnn60 @denizz19 @Yiğitt

Gelin, kayınvalidelerin hepsine 1 veriyor FİNAL'de! :dizzy::dizzy::fearscream::kiki::kiki:

Çok haklı iyice çığrından çıktılar. Ben Zuhalin yerinde olsam buna engel olurdum. Kendisi engel oluyoruz diyor ama hala aynı puanlar veriliyor.

Bence bu yarışmada yarışmak anlamsız. Sen en kral sofrayı da kursan alacağın puan 2 yada 3 oluyor.

Başlarda adaletli dedik iyi dedik ama Yemekteyizi aratmayacak adaletsizlikle oluyor. :X :A @xBUGRAx Olmaz böyle.:A

Çok haklı iyice çığrından çıktılar. Ben Zuhalin yerinde olsam buna engel olurdum. Kendisi engel oluyoruz diyor ama hala aynı puanlar veriliyor.

Bence bu yarışmada yarışmak anlamsız. Sen en kral sofrayı da kursan alacağın puan 2 yada 3 oluyor.

Başlarda adaletli dedik iyi dedik ama Yemekteyizi aratmayacak adaletsizlikle oluyor. :X :A @xBUGRAx Olmaz böyle.:A
FOX'um bu olaya el atacaktır bekleyin ey ahali!! :A :bhr: :love1:

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato