FK4 Zombieland (2009) Film Bilgileri & Yorumları

Brad Pitt 'in oynadığı World War Z filmi 1.sınıf zombi filmi ve illa kıyaslanacaksa The Walking Dead denilen 3.sezondan sonra pembe diziye dönmüş, beş para etmez senaryosu ve itici kadın - erkek karakterleri (darly, Carl, rick, Carol, Çinli, Çinli nin kendini beğenmiş karısı..) olan bir diziye oranla kendi türünde yani Zombi temalı yapımlar türünden kat be kat kalitelidir bence.. Onu da es geçmeyelim ve bence etkinliğin en büyük eksikliği hiç ama hiç bilimkurgu filmi olmaması. Geçen etkinlikte de yoktu, herkes mi nefret ediyor bilimkurgulardan? Mesela Kelebek Etkisi düzeyinde filmi kim beğenmez ki? :)
kelebek etkisi harikadır , her bilimkurgu kötü demek değil ben sadece aksiyon tarzından nefret ettiğim için günümüzdeki boş aksiyonik filmlerin aynı şekilde geleceğe taşındığı filmlerden nefret ediyorum yoksa bilimkurgu ya tamamen karşı değilim . bundan bin yıl önce gördüğümüz fiziki güce dayalı dövüş kavğa sahnelerinin günümüzdede ve gelecektede ön plana çıkması saçmalık, gelecekle alakalı bilimkurgularda kas gücünden çok beyin gücünün ön planda olması lazım
ayrıca TWD nin zombili kısımlarla ilgili alanı bitip tamamen insan ilişkilerinin ele alınması bence diziyi dahada güzelleştirecektir zombili kısımları sevmiyorum aslolan insanlar arasında yaşanan gerilim korku aşk vesaire ne dersen artık insani duyguların ön plana çıktığı her tarz kaliteli sahneleri severim yeterki uyduruk zombiler olmasın :))