eTV Zombi Ekspresi - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

'' (Yusuf yeni bir zombiyle karşı karşıya kalmıştır. Neyse ki yanındaki cop ve polis kalkanını kaparak yaratığı başından atıp trene atlamayı başarır.) ''

Buranın Yiğit olması gerekmiyor muydu ? Trene binmeye çalışan geçen bölümde Yiğitti.
Herneyse, güzel bir bölüm olmuş yine ellerine sağlık ama aksiyon sahnelerinde biraz daha derine inebilirsin. Yani biraz hızlı geçiyorsun gibi geliyor. Tabi benimki bir öneri
@Aserat

Hayır geçen bölümün sonunda Buğra ve Yiğit'in trene bindiğinden bahsetmiştim. Aksiyon sahnesinde ne kadar detaya inebilirim bilmiyorum zaten giflerin olma nedeni de o yüzden. Teşekkürler yorum için.

Hayır geçen bölümün sonunda Buğra ve Yiğit'in trene bindiğinden bahsetmiştim. Aksiyon sahnesinde ne kadar detaya inebilirim bilmiyorum zaten giflerin olma nedeni de o yüzden. Teşekkürler yorum için.
Tamam şimdi tekrar baktım
Yani ; şurasını ısırdı işte tam şurası kanarken şöyle yaparken böyle yaptı gibisinden biraz daha detaya girilebililir
Buradaki giflerin de bir kısmı görünmüyor.

Tamam şimdi tekrar baktım
Yani ; şurasını ısırdı işte tam şurası kanarken şöyle yaparken böyle yaptı gibisinden biraz daha detaya girilebililir
Buradaki giflerin de bir kısmı görünmüyor.
4. bölüm konusunda da dedim gifler bende görünüyor. Her sahneye koymadım belki ondan kafan karışmış olabilir.