İyi bir bölümdüDoğru ya unutmuşum. Teşekkürler hatırlatma için.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi bir bölümdüDoğru ya unutmuşum. Teşekkürler hatırlatma için.
Kızlara bile bu kadar kalp atmıyorum değerini bil.
Hayır geçen bölümün sonunda Buğra ve Yiğit'in trene bindiğinden bahsetmiştim. Aksiyon sahnesinde ne kadar detaya inebilirim bilmiyorum zaten giflerin olma nedeni de o yüzden. Teşekkürler yorum için.'' (Yusuf yeni bir zombiyle karşı karşıya kalmıştır. Neyse ki yanındaki cop ve polis kalkanını kaparak yaratığı başından atıp trene atlamayı başarır.) ''
Buranın Yiğit olması gerekmiyor muydu ? Trene binmeye çalışan geçen bölümde Yiğitti.Herneyse, güzel bir bölüm olmuş yine ellerine sağlık ama aksiyon sahnelerinde biraz daha derine inebilirsin. Yani biraz hızlı geçiyorsun gibi geliyor. Tabi benimki bir öneri@Aserat
Tamam şimdi tekrar baktımHayır geçen bölümün sonunda Buğra ve Yiğit'in trene bindiğinden bahsetmiştim. Aksiyon sahnesinde ne kadar detaya inebilirim bilmiyorum zaten giflerin olma nedeni de o yüzden. Teşekkürler yorum için.
4. bölüm konusunda da dedim gifler bende görünüyor. Her sahneye koymadım belki ondan kafan karışmış olabilir.Tamam şimdi tekrar baktımYani ; şurasını ısırdı işte tam şurası kanarken şöyle yaparken böyle yaptı gibisinden biraz daha detaya girilebililirBuradaki giflerin de bir kısmı görünmüyor.
Teşekkürler. Niye karıştırdın anlamadım muhtemelen benzerlikler yüzünden.Yusuf öldü mü şimdi? Birde Yiğitle Yusufu karıştırıyordum 2.bölümdü burda çözdümBu da süper olmuş
Aynen Yusufa bu Yiğit değil miydi dedimTeşekkürler. Niye karıştırdın anlamadım muhtemelen benzerlikler yüzünden.
Bu arada bu bölüme kalp atmamışsın.Aynen Yusufa bu Yiğit değil miydi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?