İyi bir bölümdüDoğru ya unutmuşum. Teşekkürler hatırlatma için.![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi bir bölümdüDoğru ya unutmuşum. Teşekkürler hatırlatma için.![]()
Kızlara bile bu kadar kalp atmıyorum değerini bil.![]()
Hayır geçen bölümün sonunda Buğra ve Yiğit'in trene bindiğinden bahsetmiştim. Aksiyon sahnesinde ne kadar detaya inebilirim bilmiyorum zaten giflerin olma nedeni de o yüzden. Teşekkürler yorum için.'' (Yusuf yeni bir zombiyle karşı karşıya kalmıştır. Neyse ki yanındaki cop ve polis kalkanını kaparak yaratığı başından atıp trene atlamayı başarır.) ''
Buranın Yiğit olması gerekmiyor muydu ? Trene binmeye çalışan geçen bölümde Yiğitti.Herneyse, güzel bir bölüm olmuş yine ellerine sağlık ama aksiyon sahnelerinde biraz daha derine inebilirsin. Yani biraz hızlı geçiyorsun gibi geliyor. Tabi benimki bir öneri
@Aserat
Tamam şimdi tekrar baktımHayır geçen bölümün sonunda Buğra ve Yiğit'in trene bindiğinden bahsetmiştim. Aksiyon sahnesinde ne kadar detaya inebilirim bilmiyorum zaten giflerin olma nedeni de o yüzden. Teşekkürler yorum için.![]()
4. bölüm konusunda da dedim gifler bende görünüyor. Her sahneye koymadım belki ondan kafan karışmış olabilir.Tamam şimdi tekrar baktımYani ; şurasını ısırdı işte tam şurası kanarken şöyle yaparken böyle yaptı gibisinden biraz daha detaya girilebililir
Buradaki giflerin de bir kısmı görünmüyor.
![]()
Teşekkürler. Niye karıştırdın anlamadım muhtemelen benzerlikler yüzünden.Yusuf öldü mü şimdi? Birde Yiğitle Yusufu karıştırıyordum 2.bölümdü burda çözdümBu da süper olmuş
![]()
Aynen Yusufa bu Yiğit değil miydi dedimTeşekkürler. Niye karıştırdın anlamadım muhtemelen benzerlikler yüzünden.![]()
Bu arada bu bölüme kalp atmamışsın.Aynen Yusufa bu Yiğit değil miydi dedim![]()