eTV Zombi Ekspresi - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Vay be, bana hiç bu kadar puan vermemiştin

Ama bu bölüm güzeldi harbiden

Bölüm hikayeli değilde böyle aksiyonlu seçmiş pek bir hikaye göremedim oradan oraya kaçmışlar.
Ama gifler olsun olay akışı heyecanı yüksek tuttu.
@Aserat

Yine triplere başlamış.

Çiğdem: Git yardım et şu adama, ne bekliyorsun!

@Çiğdem- nasıl akıl ettin.

(Çiğdem yerde gördüğü suyu camın üzerine döker ve koltuktaki gazetelerden biriyle kapatır. Zombiler sakinleşmiştir.)

Hoşuma gitti mesajın.

"Kimsenin can güvenliğinin tehlikede olmadığını düşünüyor ve halkımızı meydanlara davet ediyoruz"

@xBUGRAx bölüm boyunca kapı kilitlemeye uğraştın.

Buğra: Hadi kilitle artık şunu!

Teşekkürler yorum için. Valla insanlar canını kurtarmaya çalışırken hikayeye pek zaman ayrılmaması normal de sonraki bölümlerde karakterlerle ilgili ufak detaylar göreceksiniz.

Bu arada kapıyı kilitlemeye çalışan @eskici'ydi.

Baba yüreği işte.

zekama olaya yine müdahale etmişim

Bir ara okuyayım ama ilk bölümü de okumadım ben. Gece burada olursam bakmaya çalışacağım @Aserat

Yusuf gitti valla.

Yalnız @Yiğitt e helal olsun beklemezdim hiç o sapayı kafasına indireceğini. Ben ayyyy kaçın diye bağırır sanıyordum.

Neyse bölüm güzel ama gay yok ya. 3 4 tane olsaydı iyiydi.

@Çiğdem- yine farkını ortaya koydu ama. Hiç tepki de vermiyor zombilere.

Yorum için teşekkürler ama sen de fena taktın gay olmamasına.

Bak bir de ne zaman okuyacağım belli değil diyordun böyle soluksuz bırakırız izleyicimizi. Teşekkürler yorum için.

@ozgur2113 hemen 2.bölümde gebermiş yazık olmuş

Bölümün geneli sırf heyecan olsun diye kovalamacaya dayalı olmuş ama aşırısı sıktı beni hem Eskişehir'de zombinin ne işi var Allah aşkına

Neyse 3.bölüme de şans veririm eğer ilgimi çekmezse bakarız.
@Aserat

Sen de bir cinssin ha. Önceki dizilerde olay yok diye eleştiriyordun şimdi olay olunca sıktı diyorsun. Bari attığın beğeniyi Harika'ya çevir de reytinge olan katkın biraz artsın.