Şu anda onunla uğraşıyorum zaten, o yüzden senden bir saniye istedimBu arada Hissi için de çalışmalara başlamanı öneririm hafta sonunda patlama olacağını düşünmen fazla iyimser çünkü.![]()
Şu anda onunla uğraşıyorum zaten, o yüzden senden bir saniye istedimBu arada Hissi için de çalışmalara başlamanı öneririm hafta sonunda patlama olacağını düşünmen fazla iyimser çünkü.![]()
Aynı kafada biri daha olunca insan iyi hissediyor kendini. Yoksa adım reyting delisine çıkabilirdi.Şu anda onunla uğraşıyorum zaten, o yüzden senden bir saniye istedim![]()
Birlikte torpilli dizileri deviricez inşallahAynı kafada biri daha olunca insan iyi hissediyor kendini. Yoksa adım reyting delisine çıkabilirdi.![]()
Spiker: Çıkan ayaklanmalarda 106 kişi hayatını kaybederken 332 kişi yaralandı. Bununla birlikte OHAL'in 3 ay daha uzatıldığı belirtilirken Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamada "Kimsenin can güvenliğinin tehlikede olmadığını düşünüyor ve halkımızı meydanlara davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Teşekkürler yorum için. Zombiler diğer vagonlarda kilitli. Kapı açmayı da bilmedikleri için bir şey yapamıyorlar.Fena aksiyon var gerçekten. 😱 Mini dizi olmasının da etkisiyle yoğun ve gayet güzel bir bölüm olmuş. İlk bölüme göre daha güzel, devamını da merak ettirdi gerçekten.
Benim anlamadığım nokta bu tren Eskişehir'e geldikten sonra kapılar açıldı ya, kapılar açılınca diğer vagondaki zombiler neden çıkmıyor dışarı?
Buranın filmden alıntı olmadığını düşünmekte sanırım haksız sayılmam![]()
Tren'in vagonlar arası kapılar kilitli, vagon giriş çıkış kapısı değil. Bundan bahsetmemişsinTeşekkürler yorum için. Zombiler diğer vagonlarda kilitli. Kapı açmayı da bilmedikleri için bir şey yapamıyorlar.
Filmdeki cumhurbaşkanı da aynı anlama gelen şeyler söylemişti ben de hazır söylenmişi varken fırsatı kaçırmayayayım dedim.![]()
Detaylı bahsetmeye gerek görmedim zaten giflerden de belli olmuyor muydu.Tren'in vagonlar arası kapılar kilitli, vagon giriş çıkış kapısı değil. Bundan bahsetmemişsin![]()
Benim gibi bir adam takılır tabii ki detaylaraDetaylı bahsetmeye gerek görmedim zaten giflerden de belli olmuyor muydu.![]()
E yani. Koskoca Hissikablelvuku'yu yazıyorsun sonuçta.Benim gibi bir adam takılır tabii ki detaylara![]()
Evet sayın ziyaretçiler, Hissikablelvuku'yu yazıyorum. Hepinizi beklerim.E yani. Koskoca Hissikablelvuku'yu yazıyorsun sonuçta.![]()
Teşekkürler.Bölüm çok iyi olmuş,Buğra o karmaşa da Melek görüp aldı,Çiğdem ile Yusufun son anda kapıyı yakalamaları çok iyiydi..Ayrıca bu bölümde birçok oyuncu diziye dahil olmuş,karmaşık durumun içinde yiğitte bir an duraklama oldu ama oradan kaçabildi,afiş fotoları bu bölümde oldukça
başarılı olmuş,bölüm sonu oldukça kafaları karıştırdı , bakalım Yusuf kurtulacak mı?emeğine sağlık @Aserat çok başarılı bir bölüm olmuş
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gece geçti okumadın hala. 😡Gece okumayı düşünüyorum. Arka arkaya zor geliyor.![]()
Sahneyi yazan sensin zaten yazarken mi güldünTeşekkürler yorum için o sahne beni de güldürdü. Karakterini nasıl buldun şahsen filmde en sevdiklerimden biriydi.
@mrt-06 Hemen gözlük atmışsın şaka yaptık herhalde.
Ama Yürüyen Ölüler tuttuğu için yapmadım harbiden. Sadece onun tutması diziyi hazırlarken cesaret vermiş olabilir. İstediğin teşekkür olsun.![]()
Evet güldüm ne var.Sahneyi yazan sensin zaten yazarken mi güldünkarakterimi begendim zaten senin de begenerek yazdigin belli oluyor. Komik bir adama benziyorum
![]()
Ne bileyim kendi yaptigin espriye gülmesen daha iyi olurduEvet güldüm ne var.
Karakterin de bayağı komik sonraki bölümlerde de görürsün zaten. Bu arada ne zaman temelli olarak dönüyorsun 10 Ağustos geçti bile.![]()
Yok bir girip bir kayboluyorsun geçen yaz olduğu gibi her dakika yoksun buralarda. Temelli döndüysen sevindim.Ne bileyim kendi yaptigin espriye gülmesen daha iyi olurdu@Çiğdem- de komik baya
Döndüm iste ne yapiyorum su an ben![]()
![]()
Ben dedim zamanında okumadığın için pişman olursun diye. Neyse geç olsun güç olmasın.Şaha kalkmışsın.Diyaloglar, metin efsane. Sağlam sahneler vardı. Belki gif'lerin de etkisi ile ama net bir şekilde gözümde canlandırdım. Kötü bir eleştirim yok bu bölüme. Kesinlikle uyarlama dizilere devam edilmeli. Şimdiden forumun unutulmaz senaryo işlerinden olmaya aday. 1 sorum olacak, bütün olaylar 1 gün için de mi yaşanıyor filmde?
Puanım. 8.5
Bundan sonra direkt okuyacağım bu diziyi.![]()