Pek ikna olmadım ama neyseDizimizin en önemli taraflarından biri de kimsenin canının garantide olmaması. Şimdi senin karakter öldüyse bile sonrasında kime ne olacağı belli değil. Haksızlık etmeden okumanı tavsiye ederim.![]()
Okudum zaten tamamını
Pek ikna olmadım ama neyseDizimizin en önemli taraflarından biri de kimsenin canının garantide olmaması. Şimdi senin karakter öldüyse bile sonrasında kime ne olacağı belli değil. Haksızlık etmeden okumanı tavsiye ederim.![]()
İkna olmadıysan gelecek bölümleri beklemeni öneriyorum. Yorum için de teşekkürler senin o şeyi de halledelim artık.Pek ikna olmadım ama neyse
Okudum zaten tamamınıYine güzel bir bölüm olmuş cidden baya akıcı
Özellikle şu giflerle yapmak süper fikir
![]()
güzel olayların merkezlerindeyiz yine bakalım başımıza neler gelecekBakalım göreceğiz gelecek hafta. Rolünü beğendin mi bari.
Sormayı unuttum rolünü nasıl buldun.![]()
Sonraki bölümlerde aksiyonun dozu artıyor hayırlısı bakalım.güzel olayların merkezlerindeyiz yine bakalım başımıza neler gelecek![]()
![]()
![]()
Bu bölümde gayet iyiydi sen bence aşk dizirle kendini harcamışsınSonraki bölümlerde aksiyonun dozu artıyor hayırlısı bakalım.![]()
Bu diziye gelen tepkilerden sonra daha romantik komedi yapmam zaten.Bu bölümde gayet iyiydi sen bence aşk dizirle kendini harcamışsınsana ilham veren @mrt-06 a tşşk et ayoll
![]()
![]()
![]()
Mini dizi diye yola çıktık yapacak bir şey yok. Ama yakında yeni filmler bulup onları uyarlayabilirim.Çok güzel olmuş bayıldım bölüme gifleri kullanmaya devam etmen süper keşke 5 bölümde bitmese ya![]()
Mini dizi diye yola çıktık yapacak bir şey yok. Ama yakında yeni filmler bulup onları uyarlayabilirim.![]()
Öyle yola çıktığım için devam edemem zaten.Öyle yola çıktın diye devam edebilirsin yanineyse sen bilirsin
Öyle yola çıktığım için devam edemem zaten.![]()
Teşekkürler yorum için o sahne beni de güldürdü. Karakterini nasıl buldun şahsen filmde en sevdiklerimden biriydi.Yine güzel bir bölüm olmus @Aserat eline saglikdiger dizilere göre biraz daha akıci gidiyor okumasi daha zevkli oluyor o yüzden ayrica begendim diziyi
cumhurbaskanliginin halki sokaklara davet etme kismi da güldürdü
![]()
Tamam hazır konuya gelmişken oku işte. Zaten çok gif olduğu için okuması da kolay.Aklımda![]()
Bi saniye bekletsem sorun olmaz sanırımTamam hazır konuya gelmişken oku işte. Zaten çok gif olduğu için okuması da kolay.![]()
Sen okuyup gerekli Harika'yı attıktan sonra gerisi önemli değil. Bunlar hep reyting hırsı.Bi saniye bekletsem sorun olmaz sanırım![]()
Merak etme seni yarı yolda bırakmayacağım hiçbir zamanSen okuyup gerekli Harika'yı at da gerisi önemli değil. Bunlar hep reyting arzusu.![]()
![]()
Bu arada Hissi için de çalışmalara başlamanı öneririm hafta sonunda patlama olacağını düşünmen fazla iyimser çünkü.Merak etme seni yarı yolda bırakmayacağım hiçbir zaman![]()