eTV Zombi Ekspresi - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Dizimizin en önemli taraflarından biri de kimsenin canının garantide olmaması. Şimdi senin karakter öldüyse bile sonrasında kime ne olacağı belli değil. Haksızlık etmeden okumanı tavsiye ederim. :A
Pek ikna olmadım ama neyse :A

Okudum zaten tamamını :A Yine güzel bir bölüm olmuş cidden baya akıcı :D Özellikle şu giflerle yapmak süper fikir :A

Bu bölümde gayet iyiydi sen bence aşk dizirle kendini harcamışsın :F sana ilham veren @mrt-06 a tşşk et ayoll :A :A :A
Bu diziye gelen tepkilerden sonra daha romantik komedi yapmam zaten. :A

@mrt-06'ya teşekkür etmeme gerek yok çünkü filmi izledikten sonra aklıma geldi bu fikir. Yani Yürüyen Ölüler tutunca benzerini yapayım gibi bir düşüncem yoktu. :A

Yine güzel bir bölüm olmus @Aserat eline saglik :A diger dizilere göre biraz daha akıci gidiyor okumasi daha zevkli oluyor o yüzden ayrica begendim diziyi :A cumhurbaskanliginin halki sokaklara davet etme kismi da güldürdü :A

Yine güzel bir bölüm olmus @Aserat eline saglik :A diger dizilere göre biraz daha akıci gidiyor okumasi daha zevkli oluyor o yüzden ayrica begendim diziyi :A cumhurbaskanliginin halki sokaklara davet etme kismi da güldürdü :A
Teşekkürler yorum için o sahne beni de güldürdü. Karakterini nasıl buldun şahsen filmde en sevdiklerimden biriydi. :A

@mrt-06 Hemen gözlük atmışsın şaka yaptık herhalde. :A

Ama Yürüyen Ölüler tuttuğu için yapmadım harbiden. Sadece onun tutması diziyi hazırlarken cesaret vermiş olabilir. İstediğin teşekkür olsun. :D