eTV Zombi Ekspresi - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Şaha kalkmışsın. :D Diyaloglar, metin efsane. Sağlam sahneler vardı. Belki gif'lerin de etkisi ile ama net bir şekilde gözümde canlandırdım. Kötü bir eleştirim yok bu bölüme. Kesinlikle uyarlama dizilere devam edilmeli. Şimdiden forumun unutulmaz senaryo işlerinden olmaya aday. 1 sorum olacak, bütün olaylar 1 gün için de mi yaşanıyor filmde?
Puanım. 8.5
Bundan sonra direkt okuyacağım bu diziyi. :D
Vay be, bana hiç bu kadar puan vermemiştin :A
Ama bu bölüm güzeldi harbiden

Bölüm hikayeli değilde böyle aksiyonlu seçmiş pek bir hikaye göremedim oradan oraya kaçmışlar.:D Ama gifler olsun olay akışı heyecanı yüksek tuttu. :ok: @Aserat

Yine triplere başlamış. :unamused:
Çiğdem: Git yardım et şu adama, ne bekliyorsun!

@Çiğdem- nasıl akıl ettin.:F:F
(Çiğdem yerde gördüğü suyu camın üzerine döker ve koltuktaki gazetelerden biriyle kapatır. Zombiler sakinleşmiştir.)

Hoşuma gitti mesajın. :A
"Kimsenin can güvenliğinin tehlikede olmadığını düşünüyor ve halkımızı meydanlara davet ediyoruz"

@xBUGRAx bölüm boyunca kapı kilitlemeye uğraştın. :F
Buğra: Hadi kilitle artık şunu!

Bölüm hikayeli değilde böyle aksiyonlu seçmiş pek bir hikaye göremedim oradan oraya kaçmışlar.:D Ama gifler olsun olay akışı heyecanı yüksek tuttu. :ok: @Aserat

Teşekkürler yorum için. Valla insanlar canını kurtarmaya çalışırken hikayeye pek zaman ayrılmaması normal de sonraki bölümlerde karakterlerle ilgili ufak detaylar göreceksiniz. :D

Bu arada kapıyı kilitlemeye çalışan @eskici'ydi. :A

Baba yüreği işte. :A

zekama olaya yine müdahale etmişim :Z:Z:Z

Yusuf gitti valla. :(
Yalnız @Yiğitt e helal olsun beklemezdim hiç o sapayı kafasına indireceğini. Ben ayyyy kaçın diye bağırır sanıyordum. :A
Neyse bölüm güzel ama gay yok ya. 3 4 tane olsaydı iyiydi. :A
@Çiğdem- yine farkını ortaya koydu ama. Hiç tepki de vermiyor zombilere. :A

Yusuf gitti valla. :(
Yalnız @Yiğitt e helal olsun beklemezdim hiç o sapayı kafasına indireceğini. Ben ayyyy kaçın diye bağırır sanıyordum. :A
Neyse bölüm güzel ama gay yok ya. 3 4 tane olsaydı iyiydi. :A
@Çiğdem- yine farkını ortaya koydu ama. Hiç tepki de vermiyor zombilere. :A
Yorum için teşekkürler ama sen de fena taktın gay olmamasına. :A

Bir çırpıda okunuyor yine, giflerle birlikte ilerlemen da aksiyonu daha canlı tutmuş, efsane bir bölüm olmuş bence gif olayı sayesinde filmi izler gibi okuduk eline sağlık @Aserat CB açıklaması beni de güldürdü. :D
Bak bir de ne zaman okuyacağım belli değil diyordun böyle soluksuz bırakırız izleyicimizi. Teşekkürler yorum için. :A

@ozgur2113 hemen 2.bölümde gebermiş yazık olmuş :A

Bölümün geneli sırf heyecan olsun diye kovalamacaya dayalı olmuş ama aşırısı sıktı beni hem Eskişehir'de zombinin ne işi var Allah aşkına :F

Neyse 3.bölüme de şans veririm eğer ilgimi çekmezse bakarız. :A @Aserat

@ozgur2113 hemen 2.bölümde gebermiş yazık olmuş :A

Bölümün geneli sırf heyecan olsun diye kovalamacaya dayalı olmuş ama aşırısı sıktı beni hem Eskişehir'de zombinin ne işi var Allah aşkına :F

Neyse 3.bölüme de şans veririm eğer ilgimi çekmezse bakarız. :A @Aserat
Sen de bir cinssin ha. Önceki dizilerde olay yok diye eleştiriyordun şimdi olay olunca sıktı diyorsun. Bari attığın beğeniyi Harika'ya çevir de reytinge olan katkın biraz artsın. :A