Daha 2 kutu açtık 50.000 TL ve 300 TL
İyi benim kutu duruyor o zaman
Daha 2 kutu açtık 50.000 TL ve 300 TL
Aynen açmadık senin kutuyuİyi benim kutu duruyor o zaman
Tamamdır başkasını seçeyim o zamanBeni şimdilik dokunma iki hafta üst üste mavi çıktı @EmreCan
bu gidişle sabaha kadar değil salıya kadar burdayız
Adamın suçu yok kime sorsa beni açma diyorbu gidişle sabaha kadar değil salıya kadar burdayız
Etti 4@EmreCan bana ilişme emrecan arka arkaya mavi açtım kırmızı olabilirim
Abla seni seçiyodum@EmreCan bana ilişme emrecan arka arkaya mavi açtım kırmızı olabilirim
Salı günü 1.000 TL açmış
Canım portakal çekiyor ama yaz mevsimi diye uzakta kaldık Aşeriyorum portakala
Yooook artık karar değişikliğine gidiyorBeni seç @EmreCan
Portakaldan kasıt 40.000 TL falan mı?Canım portakal çekiyor ama yaz mevsimi diye uzakta kaldık Aşeriyorum portakala
Yazın yemek o kadar pahalıya gelebilir neticede ama 10-20k civarı da iyidirYooook artık karar değişikliğine gidiyor
------
Portakaldan kasıt 40.000 TL falan mı?
Bizi üzmez hiçbiri de Emre'nin aklında bulunsunYazın yemek o kadar pahalıya gelebilir neticede ama 10-20k civarı da iyidir
Limon ye bulamazsanCanım portakal çekiyor ama yaz mevsimi diye uzakta kaldık Aşeriyorum portakala
Sanırım öyle birşey bende portakaldan yüksek bir miktar bekliyorumYooook artık karar değişikliğine gidiyor
------
Portakaldan kasıt 40.000 TL falan mı?
Ne yapacağımı şaşırdımBeni seç @EmreCan
@cehennet sence ne yapsın açsın mı Baron'uLimon ye bulamazsan
Sanırım öyle birşey bende portakaldan yüksek bir miktar bekliyorum
Ne yapacağımı şaşırdım
Limonu da en az portakal kadar severim yemeyi, kabuğunu soyup şapır şupur ekşi ekşiLimon ye bulamazsan
Sanırım öyle birşey bende portakaldan yüksek bir miktar bekliyorum
Ne yapacağımı şaşırdım
Ağzım sulandıLimonu da en az portakal kadar severim yemeyi, kabuğunu soyup şapır şupur ekşi ekşi