Kimi seçsem acepp@slhttnmtl 40.000 TL vardı kutusunda fena değil sarı da demişti zatenTeklife 5 kutu kaldı o zaman yeni bir kutu alalım
![]()
Kimi seçsem acepp@slhttnmtl 40.000 TL vardı kutusunda fena değil sarı da demişti zatenTeklife 5 kutu kaldı o zaman yeni bir kutu alalım
![]()
Tolsto portakal hissediyorKimi seçsem acepp
Ben yokken getirdin demek 😡😡😡😡😡😡@Dosi stüdyo kokar diye karşı çıktı ama ben yine de dinlemedim tüm stüdyoya üç çeyrek yetecek kadar kokoreç temin ettim şimdiden afiyet olsun herkese masraftan kaçınmıyoruz nasılsa gelecek hafta kasaya baya gelecek para![]()
![]()
Yok ettik hem de üzerine afiyetBen yokken getirdin demek 😡😡😡😡😡😡
Daha bugün seni Hamdiye karşı savundum 😡😡@Dosi stüdyonun kokacak olmasını bahane etmiş, çok para gitsin istememiştir. Son zamanlarda çok cimrileşmiş kendisi .Neyse ki sen kanalın ortağısında bugün midemiz bayram edecek.
![]()
5 @TolstoyevskiTolsto portakal hissediyor
Cervantes 781Ens'i aç diyor karar senin
Uğurlu bir sayın varsa ordan da gidebilirsin...
Tolsto düşüncen sabit mi yani bizi mutlu edecek misin?
Portakal diyorumTolsto düşüncen sabit mi yani bizi mutlu edecek misin?![]()
Ayran harika attımNasılsa haftaya @Dosi yarışıp kazanacağı parayı kanala hibe edeceği için gaza geldim masraftan çekinmedim, susurluk ayranı bile hazır
![]()
Sana işin var bildirimlere bakma boşuna demiştim ama.Daha bugün seni Hamdiye karşı savundum 😡😡
Demek bunun için diSana işin var bildirimlere bakma boşuna demiştim ama.![]()
@Tolstoyevski derhal burayı terk et....
Kelek çıkmadı şükür asgdhsjhf@Tolstoyevski derhal burayı terk et....
100.000 TL vardı senin portakal bildiğin karpuz çıktı. Teklife son 4 kutu. Resmen mavi bulmakta zorlanıyoruz...
Kıpkırmızı çıktı da böyle gidersek Hamdi bize kelek çekecek...Kelek çıkmadı şükür asgdhsjhf
Daha son 4 kutu mu@Tolstoyevski derhal burayı terk et....
100.000 TL vardı senin portakal bildiğin karpuz çıktı. Teklife son 4 kutu. Resmen mavi bulmakta zorlanıyoruz...
Portakal hissediyorum demiştim ve yanılmadım... Zira rengini söylememiştim@Tolstoyevski derhal burayı terk et....
Yarışmacımızın maşallahı varDaha son 4 kutu mualtı üstü 3 kutu kaçırmışım
![]()