Bekliyoruz Baron'u 2 dakika önce konudaymışGelsin bakalım buraya
Bekliyoruz Baron'u 2 dakika önce konudaymışGelsin bakalım buraya
Bu arada aradığımın bildirimi geldi mi10 deme... Çok büyük hissediyorum bu hafta, hislerimde yanılacağımı sanmam. geçen hafta küçük dedim küçük çıkmıştı..
Onu görünce geldim, çay koyuyorum tam o sıraBu arada aradığımın bildirimi geldi mi
Vallaha ya ne güzel yardım edelim dedik, yılan olduk, Hakan Hatipoğlu olduk. Bu bölüm benim üzerime oynuyorlar dış güçler.Herkes birbiriyle sürtüşüyor... VMYM mu survivor mu belli değil
Hoşt , @xdragxx dan mağdur olmaz , o adamı mağdur eder.Beni açma diyo :////////
------
Ben mağdurların yanındayım
Bakalım zaten 300 TL açtın Önerdiğin ismi de açtığı an mavi ya da sarı gelirse iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkarVallaha ya ne güzel yardım edelim dedik, yılan olduk, Hakan Hatipoğlu olduk. Bu bölüm benim üzerime oynuyorlar dış güçler.
Bende kahve yapacaktım bugün işim rast gitmedi tatlı yaptım çöpe döktüm mahvettimOnu görünce geldim, çay koyuyorum tam o sıra
Baron gitmiş galiba ne yapalımBende kahve yapacaktım bugün işim rast gitmedi tatlı yaptım çöpe döktüm mahvettim
Temizlikçi abi bu sefer sopayı... neyseBende kahve yapacaktım bugün işim rast gitmedi tatlı yaptım çöpe döktüm mahvettim
İkinizin de arkasındayım ben “bütün mağdurların” arkasındayımHoşt , @xdragxx dan mağdur olmaz , o adamı mağdur eder.
Daha 2 kutu açtık 50.000 TL ve 300 TLDurumlar ne yazamadım bir türlü ya
Dersini verdim ona adamın günahını aldın artık bana laf etmiyo Evde işim rast gitmediTemizlikçi abi bu sefer sopayı... neyse
Geri döndüBaron gitmiş galiba ne yapalım
Aha geldi Senin kutunu söyledi yarışmacı fikrini alalımKİM GİTMİŞ
Baron'dan sonra bunu gündeme getirelim5'de bugün portakal hissediyorum
Ne günahını alcam be sen bana nasıl anlattıysan öyle tanıyorum.Dersini verdim ona adamın günahını aldın artık bana laf etmiyo Evde işim rast gitmedi
------
Geri döndü
Yoooooooooooooook artıııııııık 3 yarışmacı üst üste beni açma diyoooooooorBeni şimdilik dokunma iki hafta üst üste mavi çıktı @EmreCan
Daha 2 kutu açtık 50.000 TL ve 300 TL