Bekliyoruz Baron'u 2 dakika önce konudaymışGelsin bakalım buraya
Bekliyoruz Baron'u 2 dakika önce konudaymışGelsin bakalım buraya
Bu arada aradığımın bildirimi geldi mi10 deme... Çok büyük hissediyorum bu hafta, hislerimde yanılacağımı sanmam. geçen hafta küçük dedim küçük çıkmıştı..![]()
Onu görünce geldim, çay koyuyorum tam o sıraBu arada aradığımın bildirimi geldi mi![]()
Vallaha ya ne güzel yardım edelim dedik, yılan olduk, Hakan Hatipoğlu olduk.Herkes birbiriyle sürtüşüyor... VMYM mu survivor mu belli değil![]()
Hoşt , @xdragxx dan mağdur olmaz , o adamı mağdur eder.Beni açma diyo :////////
------
Ben mağdurların yanındayım![]()
Bakalım zaten 300 TL açtınVallaha ya ne güzel yardım edelim dedik, yılan olduk, Hakan Hatipoğlu olduk.Bu bölüm benim üzerime oynuyorlar dış güçler.
![]()
Bende kahve yapacaktım bugün işim rast gitmedi tatlı yaptım çöpe döktüm mahvettimOnu görünce geldim, çay koyuyorum tam o sıra![]()
Baron gitmiş galiba ne yapalımBende kahve yapacaktım bugün işim rast gitmedi tatlı yaptım çöpe döktüm mahvettim![]()
Temizlikçi abi bu sefer sopayı... neyseBende kahve yapacaktım bugün işim rast gitmedi tatlı yaptım çöpe döktüm mahvettim![]()
İkinizin de arkasındayım ben “bütün mağdurların” arkasındayımHoşt , @xdragxx dan mağdur olmaz , o adamı mağdur eder.![]()
Daha 2 kutu açtık 50.000 TL ve 300 TLDurumlar ne yazamadım bir türlü ya
Dersini verdim ona adamın günahını aldın artık bana laf etmiyoTemizlikçi abi bu sefer sopayı... neyse![]()
Geri döndüBaron gitmiş galiba ne yapalım![]()
Aha geldiKİM GİTMİŞ![]()
Baron'dan sonra bunu gündeme getirelim5'de bugün portakal hissediyorum![]()
Ne günahını alcam be sen bana nasıl anlattıysan öyle tanıyorum.Dersini verdim ona adamın günahını aldın artık bana laf etmiyoEvde işim rast gitmedi
------
Geri döndü
Yoooooooooooooook artııııııııkBeni şimdilik dokunma iki hafta üst üste mavi çıktı @EmreCan
Daha 2 kutu açtık 50.000 TL ve 300 TL![]()