İşte bilinçli bir VMYM izleyeni
AHAHAHAHAHA @cehennet
Yapmazsan insan değilsin.Hamdi ile kriz yaşıyoruz bu sebeple gerçekleri söylüyorum. Tüm kutuları ifsalayacağım@BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @EmreCan
Beğenmedin mi sarı açtı fena değil önemli olan kırmızı açmamakAHAHAHAHAHA @cehennet
Yapmazsan insan değilsin.
Emre de buralarda hemen onun da fikrini alalımHemen söylüyorum @Emre Ozansoy diyorum
Maviler daha açılmamış ama sarı yada seni yakacak bir rakamın çıkacağını düşünüyorum.Hemen söylüyorum @Emre Ozansoy diyorum
Beğendim @cehennet mavi dedi ya ona AHAHAHAHAH dedimBeğenmedin mi sarı açtı fena değil önemli olan kırmızı açmamak
Bu arada son 2 kutu kaldığında istersen kendi kutuna istersen arkadaşının kutusuna gidebiliyorsun bunun da ek bilgisini vereyim
Daha 1 kutu açtık zatenMaviler daha açılmamış ama sarı yada seni yakacak bir rakamın çıkacağını düşünüyorum.
Hamidime söyleHamdi ile kriz yaşıyoruz bu sebeple gerçekleri söylüyorum. Tüm kutuları ifsalayacağım@BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @EmreCan
Memnunum niye memnun olmayayım aaa Allah işini rast getirsinSeni de memnun etmek ne zor yaa. Sarı açtım işte.
Enerjisi yüksek yarışmacıyı severim12ye kadar sürer bu
Mavi ihtimali yüksek de bilmiyorum, kırmızı çıkacağını düşünüyorum bugün.D
Daha 1 kutu açtık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?