İşte bilinçli bir VMYM izleyeni![]()
AHAHAHAHAHA @cehennet
Yapmazsan insan değilsin.Hamdi ile kriz yaşıyoruz bu sebeple gerçekleri söylüyorum. Tüm kutuları ifsalayacağım@BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @EmreCan
Beğenmedin mi sarı açtı fena değil önemli olan kırmızı açmamakAHAHAHAHAHA @cehennet
Yapmazsan insan değilsin.![]()
Emre de buralarda hemen onun da fikrini alalımHemen söylüyorum @Emre Ozansoy diyorum
Maviler daha açılmamış ama sarı yada seni yakacak bir rakamın çıkacağını düşünüyorum.Hemen söylüyorum @Emre Ozansoy diyorum
Beğendim @cehennet mavi dedi ya ona AHAHAHAHAH dedimBeğenmedin mi sarı açtı fena değil önemli olan kırmızı açmamak
Bu arada son 2 kutu kaldığında istersen kendi kutuna istersen arkadaşının kutusuna gidebiliyorsun bunun da ek bilgisini vereyim![]()
Daha 1 kutu açtık zatenMaviler daha açılmamış ama sarı yada seni yakacak bir rakamın çıkacağını düşünüyorum.![]()
Hamidime söyleHamdi ile kriz yaşıyoruz bu sebeple gerçekleri söylüyorum. Tüm kutuları ifsalayacağım@BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @EmreCan
Memnunum niye memnun olmayayım aaa Allah işini rast getirsinSeni de memnun etmek ne zor yaa. Sarı açtım işte.![]()
Enerjisi yüksek yarışmacıyı severim12ye kadar sürer bu![]()
![]()
Mavi ihtimali yüksek de bilmiyorum, kırmızı çıkacağını düşünüyorum bugün.D
Daha 1 kutu açtık zaten![]()