Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Bana yarışmada kısada ne olup ne bittiğini özet geçecek yarışmacı yok mu :A

@Dosi güzel özetlemiş :A

Tek yapacağın:
2 numara serhatı açalım diyeceksin, bizde sana eminmisin son kararın mı diyeceğiz. Sen nezamamş son kararım dersen açıyoruz ve şu kadar para çıktı diyoruz.
8 kutu açtığında sana 'Hamdi bey bu kadar teklif ediyor, var mısın yok musun? Diye soruyoruz'
kabul etmezsen sonra 7 kutu açıyoruz. Eğer ki hep tekliflere hayır dersen en sonda senin kutun ve başkasının kutusu kalıyor.
Diyelim tabloda 50 bin ve 100 bin kalmış. Bunlardan biri senin kutunda. Hamdi bey ise sana 70 bin veriyorum al git diyor.
Sende ya 70 bin alırsın, ya kendi kutundaki parayı almak istersin. Yada ben kalan diğer kutuyu kendime alacağım o benim olsun diyorsun.
Bu şekilde @Doğan

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Dosi and EmreCan
@Dosi stüdyonun kokacak olmasını bahane etmiş, çok para gitsin istememiştir. Son zamanlarda çok cimrileşmiş kendisi . :A Neyse ki sen kanalın ortağısında bugün midemiz bayram edecek. :Z
Nasılsa haftaya @Dosi yarışıp kazanacağı parayı kanala hibe edeceği için gaza geldim masraftan çekinmedim, susurluk ayranı bile hazır :Z

5ed6614f5542801e449afb2a.jpg

Şu köpüklü ayranı içmeyi ne çok özledim bilemezsin. Restauranlar yapmıyor virüsten dolayı. Açığın tadını alamıyorum uzun zamandır.:(
Tam susamışken kana kana içmenin tadı bir başka gerçekten. Ben de özledim tost ya da döner, kokoreç yanında ama neyseki bugün açlığımızı gideriyoruz :A :Z

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Öncelikle @EmreCan yarışmaya başlamadan önce arkadaşlara hafiften kendini tanıt :A Bugün hedeflediğin miktarı da söyleyebilirsin :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Öncelikle @EmreCan yarışmaya başlamadan önce arkadaşlara hafiften kendini tanıt :A Bugün hedeflediğin miktarı da söyleyebilirsin :A
Hepinize merhaba arkadaşlar ben Emre Can yarışmaya uzaydan katılıyorum yaşım 99 bu yarışmaya katılmayı çok uzun zaman önce hayal ediyordum bugün gençliğimin hayali gerçek oldu :A Öncelikle yarışmaya katıldığım çok mutluyum hedeflediğim miktar ise 350 ile 500 k arası :A

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Emre Can yarışmaya uzaydan katılıyorum yaşım 99 bu yarışmaya katılmayı çok uzun zaman önce hayal ediyordum bugün gençliğimin hayali gerçek oldu :A Öncelikle yarışmaya katıldığım çok mutluyum hedeflediğim miktar ise 350 ile 500 k arası :A
Evet oldukça ilginç bir tanıtımla başladık...
O zaman ilk kutunu söyleyerek başla. Konunun ilk mesajında üyelerin kutu numaraları mevcut :A Sen de 3 numaralı kutu sahibisin:A

Umarım isteğin yerine gelir :A