Beni niye alıyo tövbe de ecelim gelmeden almasınAllah seni de alsın.
Bakalım dinleyecek mi seni?Mavi ihtimali yüksek de bilmiyorum, kırmızı çıkacağını düşünüyorum bugün.
AÇMA @Emre Ozansoy 😡😡😡@EmreCan Emre Ozansoy seni yakarım dedi vazgeçiyor musun yoksa açalım mı?
Beni niye alıyo tövbe de ecelim gelmeden almasın
Açmaaa diyor. Belki de seni kurtartmış da olabilir vazgeçirerek ama sinirlenmeAÇMA @Emre Ozansoy 😡😡😡
Tam onu seçmiştim kalp kalbe karşıymışAçmaaa diyor. Belki de seni kurtartmış da olabilir vazgeçirerek ama sinirlenme
@Cervantes genelde güzel kutu söyler istersen ondan da fikir alabilirsin
@Cervantes ne düşünüyorsun?@Cervantes seni seçtim Pikachu
1 e kadar sürse işime gelir. Son saat tam olurumEnerjisi yüksek yarışmacıyı severim
Ne diyon lan sen?Yok yok işte sunucu farkı
------
Ne dediğini biliyorum Seni asil üyelikten attık yavru kurt...
Burada olup kutu fikri verebilir ya da izleyebilirsin. 10 numaralı kutu da senin, senin kutun açılacağı zaman fikrini de sorabiliriz, etiketlerim@Dosi burdayım ama ne yapmam gerekiyor
Ben sarı hissediyorum kutumda. @781Ens in kutusunda da mavi hissediyorum öneri olarak@Cervantes ne düşünüyorsun?
@Cervantes de destan yazıyor@Cervantes ne düşünüyorsun?
Ben değilim ama zor bakıyorum A Emre senin kutunu seçince fikir verirsin sence kutunda ne kadar var?@Dosi burdayım ama ne yapmam gerekiyor
Aç gitsin hfkskfıf@EmreCan hem kendi kutusunu yorumladı hem de öneri verdi seçim senin
@Cervantes yine kurtarıcı rolünü oynuyoooor ve 300 TL açıyooor. Teklife son 6 kutuAç gitsin hfkskfıf
AYAYAYAYAY NE GÜZELL MUTLUYUM@Cervantes yine kurtarıcı rolünü oynuyoooor ve 300 TL açıyooor. Teklife son 6 kutu