Yok tam tersi yine tavşanların peşine gittiTavşanların peşinde koşmaktan uyuyakalmış kesin
Yok tam tersi yine tavşanların peşine gittiTavşanların peşinde koşmaktan uyuyakalmış kesin
Güzel hayalBende mavi alman için tüm enerjimi biriktirmiştim. Boşa gitti enerjim. Ne güzel 500 bin açacaktım.
500.000'i belki kendi kutusunda açmıyor olabilir ama söylediği kutularla açtırıyor dikkatli olGüzel hayal
Aslında gördüm yine tavşanları ama bugünde balık kovaladımTavşanların peşinde koşmaktan uyuyakalmış kesin
Yakaladın mı barii o da yoooook.Aslında gördüm yine tavşanları ama bugünde balık kovaladımAcayip yorgunumgece damlarım foruma. Şuan acele acele bildirimlere bakıyorum. Geceye kalmasın
Yok ya nasıl kıyayım, bakmakla yetindimYakaladın mı barii o da yoooook.
Allah AllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahYok ya nasıl kıyayım, bakmakla yetindim
Okadar büyük balıklar değildi. Minik ve şirinAllah Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Normalde balık yemiyon sankiOnları yakalayacaksın... Hemen anında ateş kurup pişireceksin....
Okadar büyük balıklar değildi. Minik ve şirinsuda ördekler vardı ve sen zaten doğada olan herşeyi yiyeyim diyen birisin. Benden bunu bekleme
@12.Adam aktif olmadımı. Onlarca bildirim arasında onunkiler yoktu
Geldim la...Çünkü doğada olan her şeyi normalde de yiyorum
Dosi'ye la mı dedinGeldim la...
Heeee laDosi'ye la mı dedin
Yok@Dosi ye şimdilik ara ver de Fb maçını seyrettin mi laaaa
Gerek yok ölçü maçları değil bunlarNiye laMemduh Başkan küfür
Avatarının asistlerinden mahrum kaldın yazık laGerek yok ölçü maçları değil bunlar
Avatarım asist yapmadı ki fişek yaptı sadeceAvatarının asistlerinden mahrum kaldın yazık la
Neyse ki gollere bakmışsın.Avatarım asist yapmadı ki fişek yaptı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?