Bugün Dosi'nin işi çıktığı için yarışma yarına kaldı maalesefBugün aşırı mavi bir kutu hissediyorum ona göre @Dosi
Bugün Dosi'nin işi çıktığı için yarışma yarına kaldı maalesefBugün aşırı mavi bir kutu hissediyorum ona göre @Dosi
Yarına açarız bakalım umarım yakmazsınBugün aşırı mavi bir kutu hissediyorum ona göre @Dosi
Daha 1 saatim var çıkmayaBugün Dosi'nin işi çıktığı için yarışma yarına kaldı maalesef
Olsun yarışmada yoksun yani bugünYarına açarız bakalım umarım yakmazsın
------
Daha 1 saatim var çıkmaya
Bence bazen 2 gün koymak iyi gelir. Yarına saldırırızOlsun yarışmada yoksun yani bugün
eskiciyi Etiket etEn Favori Eurovision Şarkısı 2000'ler Yarı Final- Düm Tek Tek vs Fairytale
Evet Eurovision şarkılarını oyladığımız etkinlikte yarı finale geldik. Yarı final oylaması 2 gün sürecektir. Eşitlik durumunda da 1 gün sürecek düello konusu açılacaktır. 2009- Düm Tek Tek- Türkiye 2009-Fairytale- Norveç @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵...fav10.net
Bu arada oy kullanmayan varsa bu ve diğer gruba oy kullanabilir. Yarın final konusunu açacağız
@eskici bir bak o zaman yarı final konularınaeskiciyi Etiket et
Acun kimseye para kazandırmazdı siz çok fazla dağıtmışsınız
------
Para ne arar la bende
Buradan kazandığı parayı birlikte yiyeceğiz. @eskiciOh şanslısın ne güzel onuda alıyoruz programa
O gider mavi para kazanırBuradan kazandığı parayı birlikte yiyeceğiz. @eskici
Ben kazansam kazansam 5 lira kazanırımBuradan kazandığı parayı birlikte yiyeceğiz. @eskici
Uğursuz herif.O gider mavi para kazanır
Senin en büyük kazancın benim.Ben kazansam kazansam 5 lira kazanırım
Dosi bugün müsait değil maalesef. Yarın yine bu saatlerde yaparız.
Tamamdır bana farketmezDosi bugün müsait değil maalesef. Yarın yine bu saatlerde yaparız.
İşte istediğimiz yarışmacıııı
@cehennet üzülme yarın bu saatlerde burda ol
Yarın mavi alır dediğine pişman olucaksınHazır tatilken eğlenirdik. Kötü olmuş.
Yarın mavi alır dediğine pişman olucaksın
Şaka maka bir yana bende bugün olacağını hayal ediyordum hayırlısı olsun
Bugün Dosi'nin işi çıktığı için yarışma yarına kaldı maalesef
Tavşanların peşinde koşmaktan uyuyakalmış kesinYarına açarız bakalım umarım yakmazsın