Yok tam tersi yine tavşanların peşine gittiTavşanların peşinde koşmaktan uyuyakalmış kesin![]()
Yok tam tersi yine tavşanların peşine gittiTavşanların peşinde koşmaktan uyuyakalmış kesin![]()
Güzel hayalBende mavi alman için tüm enerjimi biriktirmiştim. Boşa gitti enerjim. Ne güzel 500 bin açacaktım.![]()
500.000'i belki kendi kutusunda açmıyor olabilir ama söylediği kutularla açtırıyor dikkatli olGüzel hayal![]()
Aslında gördüm yine tavşanları ama bugünde balık kovaladımTavşanların peşinde koşmaktan uyuyakalmış kesin![]()
Yakaladın mı barii o da yoooook.Aslında gördüm yine tavşanları ama bugünde balık kovaladımAcayip yorgunum
gece damlarım foruma. Şuan acele acele bildirimlere bakıyorum. Geceye kalmasın
![]()
Yok ya nasıl kıyayım, bakmakla yetindimYakaladın mı barii o da yoooook.
Allah AllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahYok ya nasıl kıyayım, bakmakla yetindim![]()
Okadar büyük balıklar değildi. Minik ve şirinAllah Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Normalde balık yemiyon sankiOnları yakalayacaksın... Hemen anında ateş kurup pişireceksin....
Okadar büyük balıklar değildi. Minik ve şirin![]()
suda ördekler vardı ve sen zaten doğada olan herşeyi yiyeyim diyen birisin. Benden bunu bekleme
@12.Adam aktif olmadımı. Onlarca bildirim arasında onunkiler yoktu![]()
Geldim la...Çünkü doğada olan her şeyi normalde de yiyorum![]()
Dosi'ye la mı dedinGeldim la...![]()
Heeee laDosi'ye la mı dedin![]()
Yok@Dosi ye şimdilik ara ver de Fb maçını seyrettin mi laaaa![]()
Gerek yok ölçü maçları değil bunlarNiye laMemduh Başkan küfür
Avatarının asistlerinden mahrum kaldın yazık laGerek yok ölçü maçları değil bunlar![]()
Avatarım asist yapmadı ki fişek yaptı sadeceAvatarının asistlerinden mahrum kaldın yazık la![]()
Neyse ki gollere bakmışsın.Avatarım asist yapmadı ki fişek yaptı sadece![]()