Sevilmez mi ya koladan sonra ona sardımBu ara bunlara sardımo nu sevmiyorum. Asitli içecekleride. Yarına ayranımı alıp giderim
Sevilmez mi ya koladan sonra ona sardımBu ara bunlara sardımo nu sevmiyorum. Asitli içecekleride. Yarına ayranımı alıp giderim
Kolayıda sevmiyorumSevilmez mi ya koladan sonra ona sardım
Ayran da tek başına içilmiyor ki. Döner falan olacak anca yoksa neinKolayıda sevmiyorumfanta da öyle ama aşırı sıcaklarda içtiğim oluyor fakat nadiren
Bu bölüm kutu değer kurasını @xdragxx yarışacak isim kurasını ben çektim. Çok detay vermek istemiyorum ama bazı isimler için yok artık dedik@Özgür ve @denizz19 aramıza katılan yeni isimler oldu. Bakalım ilk haftada nasıl bir para değeri kutularında olacak
Hepinizi bekliyoruz.
programdan kaznadığım para ile gezmeye gideceğim
Bu arada yarın şöyle içeceğimi alıp keyif yapacağım
Şuranın toprağı eh işte ama daha güzel bir yere gidecekmişim@xemrexxx al imzam (Zey)
Ekli dosyayı görüntüle 105274Ekli dosyayı görüntüle 105275
@Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @781Ens @bazinga @Doğan @mesmeso @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Burak97 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @cevaa @MayısKralı @Veteran @Mircan Saye @Özgür @HeisenBerg @EmreCan @Cervantes @Turkuazz @emreemreu @phoebebuffay @serhatt ve katılım göstermek isteyen herkes
Tekte içerim ama piknik planı olabilirBu arada anket ekledim isteyen oy kullanabilir
------
Ayran da tek başına içilmiyor ki. Döner falan olacak anca yoksa nein
Başlıkta var. Mesajda edit edeyimBeni daha fazla ifşalamayın. Hamdi ile aram bozuluyor
Kim yarışacak ben anlamadım şimdi.Uludağ gazozun bu kadar global bir marka olmasına çok şaşırdım.😱
Mangal tarzı bir piknik mi?Tekte içerim ama piknik planı olabilir
Bu arada konuyu yeni güne hazır edip düzenledim
------
Başlıkta var. Mesajda edit edeyim
Arap marketlerde türk gıdaları çok var
Tekte içerim ama piknik planı olabilir
Bu arada konuyu yeni güne hazır edip düzenledim
------
Başlıkta var. Mesajda edit edeyim
Arap marketlerde türk gıdaları çok var
Aslında bana haber geliyor ve pat diye hazırlıksız çıkıyoruz. Bu kez önden öğrendim. Yüzme falan olacak gibi oyüzden mangal gereksiz olurAnkette 50.000-100.000 TL dedim ama bu tabii ki bir ipucu değil sadece tahminim bu yönde
------
Mangal tarzı bir piknik mi?
Yarışma başlamadan olumsuz düşünceleri yansıtmaya başladın tebrikAnkete de oy verdim. Tarafımız Hamdi beyin tarafı.@12.Adam @Cervantes @xdragxx @EmreCan ( ❤️ )
Ekli dosyayı görüntüle 105278
Yaaa asıl yüzdükten sonra mangal çok daha güzel olurAslında bana haber geliyor ve pat diye hazırlıksız çıkıyoruz. Bu kez önden öğrendim. Yüzme falan olacak gibi oyüzden mangal gereksiz olurevden yapıp götürürüm. Kalabalık olacağız.
Bir başka arkadaşımın mangal sözü var. O da yakın zamanda olur gibi
Eğer ben daha yarışmamış olsaydım, yarışacağım gün sana ve @12.Adam 'a fikirlerinizi sorardım. Bu kutuda düşük var dediğiniz kutuyu sona bırakır ve kendi kutumla değiştirirdim en son.Ankete de oy verdim. Tarafımız Hamdi beyin tarafı.@12.Adam @Cervantes @xdragxx @EmreCan ( ❤️ )
Ekli dosyayı görüntüle 105278
Ben 6.30 ve 7'de müsait olamam işteyim imkanı yok 9.30 felan olursa daha uygun olabilirCuma günkü yarışmacımız @EmreCan Kendisi zamanında Erol Bulut'u tokatlamak istediğim zaman Instagram dm'den Aykut seni tokatlamak istiyor yazmıştı bu sebeple de sempati duyduğum bir yarışmacı olacak
Kendisi de müsait olursa cuma günü 6.30-7.00 arası bir saatte başlarız.
Bana o saat uyar. @xdragxx aktif olunca o da belirtir.Ben 6.30 ve 7'de müsait olamam işteyim imkanı yok 9.30 felan olursa daha uygun olabilir
Bu arada yarıştığında olurda sonuna kadar gidersen son teklifte ya teklifi alırsın, ya kutuna gidersin yada sona bıraktığın diğer kutuyu seçersin
Yarışma başlamadan olumsuz düşünceleri yansıtmaya başladın tebrik
------
Yaaa asıl yüzdükten sonra mangal çok daha güzel olurSizin orda gerçi barbekü diyorlardır...
Eğer ben daha yarışmamış olsaydım, yarışacağım gün sana ve @12.Adam 'a fikirlerinizi sorardım. Bu kutuda düşük var dediğiniz kutuyu sona bırakır ve kendi kutumla değiştirirdim en son.
Tamamdır sıkıntı yok o saatlerde yaparız biz deBen 6.30 ve 7'de müsait olamam işteyim imkanı yok 9.30 felan olursa daha uygun olabilir
EkledimBen oy kullanmayayım yada fikrim yok ekle ona oy vereyim @xdragxx
İçimiz dışımız anket olmuş. Burada da eksik kalmadık çok şükürEkledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?