@xdragxx Hamdi bey ile toplantıya gitti.İşini bilmez Çavuşlar,döner @xdragxx ı avuçlar.![]()
Bende gideyim yabancı dizi bakayım. Kaç gün boşladık @Araf
------
@mrt-06 bu 6 oldu bulunmaman
Bu arada ilk mesaja bu akşamın kısa özetini ekledik. Okursun.
@xdragxx Hamdi bey ile toplantıya gitti.İşini bilmez Çavuşlar,döner @xdragxx ı avuçlar.![]()
İğrenç...Önemli olan alıntıya yansımamış olması
Hamdi Bey'in işine karışma
------
Yürek demişken geçen alıp yedimah canım çekti yine.
Daha yarışmadım. Savaşta her yol mübah.
@xdragxx hemen düzelttim. Yansıtmadım malesef. Kendini övme fırsatını da kaçırdın.![]()
Serhat yargı dağıttı gitti. Çok kavga edemedim![]()
Sizin gibilere prim vermemek adına sessizliğimi koruma kararı aldım.
Hamdi baya dertli
Ben bugün 500.000 de kazanmadım niye üzülüyorki Hamdi bey. 50.000 verdiğinde bile böyle üzülüyorsa ne diyeyim.(Maşallah ne kadar cimri)Hamdi baya dertliMavileri çoğaltsak mı falan bile diyor
![]()
Teşekkür ederim @slhttnmtlTebrikler @Mircan Saye fena rakam değil. Ayrıca kutumun büyük hayal kırıklığı olmamasına sevindim.
Yaşattığın stresden dolayıdırBen bugün 500.000 de kazanmadım niye üzülüyorki Hamdi bey. 50.000 verdiğinde bile böyle üzülüyorsa ne diyeyim.(Maşallah ne kadar cimri)
Ha o zaman sevindim.Yaşattığın stresden dolayıdır![]()
4 haneleri gören kimse yok daha onu istiyor adamBen bugün 500.000 de kazanmadım niye üzülüyorki Hamdi bey. 50.000 verdiğinde bile böyle üzülüyorsa ne diyeyim.(Maşallah ne kadar cimri)
------
Teşekkür ederim @slhttnmtl
Sizin gibilere prim vermemek adına sessizliğimi koruma kararı aldım.![]()
Defalarca yapmak zorunda kaldımBurası olduğu hiç aklıma gelmemişti.
![]()
Bunu daha öncede demiştin
Bu hafta çok yoğundum etiketleri kaçırmışımdır, hepsine bakmaya çalışırım normalde ama demek ki toplu etiket vs. diye es geçtim. Son bir şans daha istiyorumDefalarca yapmak zorunda kaldım
Ama ciddiyim belliki buraya vakit ayırmayacaksın. 6 kez öyle oldu ve yapılan etiketleride es geçiyorsun. Kimseyide zorla programımıza katmak istemiyoruz. Gücenmeyiz. Sırada katılmak isteyenler var ve onlara şans verelim en azından.
@MayısKralı bu senin içinde geçerli.
------
Bunu daha öncede demiştin![]()
Ona ne şüphe.Unutma Melih bey takımı daima kasaya odaklanır![]()
İyi verdim şansıBu hafta çok yoğundum etiketleri kaçırmışımdır, hepsine bakmaya çalışırım normalde ama demek ki toplu etiket vs. diye es geçtim. Son bir şans daha istiyorum![]()
Yeni bölüm konusunu takibe alayım bari ne olur ne olmaz.İyi verdim şansı
Diğer bölümdede aynısı olursa yedeklere atarım seni
Konuda görüldüğü gibi 24 yarışmacının yarısı aktifsiz veya uğramazken yinede iyi ilerleyen bir programa sahibiz
Kemik kitlemiz sağlam![]()
Bi' an kanguru sandım, baya büyükmüş.Yeni bölümde olmayı unutmayınmeşhur tavşan arkadaşım ile duyuru yapalım dedik
Ekli dosyayı görüntüle 105202
@mrt-06 şunada bakYeni bölümde olmayı unutmayınmeşhur tavşan arkadaşım ile duyuru yapalım dedik
Ekli dosyayı görüntüle 105202
Geçen yakın çekimde vardıBi' an kanguru sandım, baya büyükmüş.![]()
Ben yoruldum gidip bi duş alayım artık. Foruma çok fazla maruz kaldım.