@Dosi yarış istersen dedi sende benim giBi yarış ikimizde rezil olam dermişimYa ben de anlayamadım hala en iyisi ben uzaktan takip edeyim yarışırsam rezil falan olurum😉
@Dosi yarış istersen dedi sende benim giBi yarış ikimizde rezil olam dermişimYa ben de anlayamadım hala en iyisi ben uzaktan takip edeyim yarışırsam rezil falan olurum😉
Hayır sende kurada yer alıyorsunYa ben de anlayamadım hala en iyisi ben uzaktan takip edeyim yarışırsam rezil falan olurum😉
Rezilliğimize doymayalım sonra ben forumun diline düşer insan içine de cıkamam yaw😀😁😁@Dosi yarış istersen dedi sende benim giBi yarış ikimizde rezil olam dermişim![]()
Tamam canımSadece kutu söylüyorsun. Teklif gelince de var mısın yok musun diyorlar. Yokum yada varım diyorsun. Çok basit. Zaten sana sunucular yardımcı oluyor. Uzak durma bence.![]()
Eyvah rezil olcaz kura sanada çıkcakRezilliğimize doymayalım sonra ben forumun diline düşer insan içine de cıkamam yaw😀😁😁
Ay ben bi de kendim aday oldum☺
------
Tamam canım![]()
Az çok anladımKonuda detay var aslında ama bende tam anlattım yinede![]()
Rezilliğimize doymayalım sonra ben forumun diline düşer insan içine de cıkamam yaw😀😁😁
Ay ben bi de kendim aday oldum☺
------
Tamam canım![]()
Battı balık yan gider ablasıKurada çıkarsan sana yardımcı oluruz hepimiz. Bizimle kal o yüzden.Hoş ben yardımcı olunca iyi olmuyor ama eğlenceli oluyor diye düşünüyorum
@Cervantes @12.Adam
Ne mana ben😱Cuma günü @EmreCan yarışacak. Bu bölüm kutu değer kurasını @xdragxx yarışacak isim kurasını ben çektim. Çok detay vermek istemiyorum ama bazı isimler için yok artık dedik@Özgür ve @denizz19 aramıza katılan yeni isimler oldu. Bakalım ilk haftada nasıl bir para değeri kutularında olacak
Hepinizi bekliyoruz.
programdan kaznadığım para ile gezmeye gideceğim
Bu arada yarın şöyle içeceğimi alıp keyif yapacağım
Şuranın toprağı eh işte ama daha güzel bir yere gidecekmişim@xemrexxx al imzam (Zey)
Ekli dosyayı görüntüle 105274Ekli dosyayı görüntüle 105275
@Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @781Ens @bazinga @Doğan @mesmeso @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Burak97 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @cevaa @MayısKralı @Veteran @Mircan Saye @Özgür @HeisenBerg @EmreCan @Cervantes @Turkuazz @emreemreu @phoebebuffay @serhatt ve katılım göstermek isteyen herkes
Geçen fotoyu ben çektim deyince imzan var mı demiştin. Burda Zey diye yazdımNe mana ben😱
Merakla bekliyorum.Cuma günü @EmreCan yarışacak. Bu bölüm kutu değer kurasını @xdragxx yarışacak isim kurasını ben çektim. Çok detay vermek istemiyorum ama bazı isimler için yok artık dedik@Özgür ve @denizz19 aramıza katılan yeni isimler oldu. Bakalım ilk haftada nasıl bir para değeri kutularında olacak
Hepinizi bekliyoruz.
programdan kaznadığım para ile gezmeye gideceğim
Bu arada yarın şöyle içeceğimi alıp keyif yapacağım
Şuranın toprağı eh işte ama daha güzel bir yere gidecekmişim@xemrexxx al imzam (Zey)
Ekli dosyayı görüntüle 105274Ekli dosyayı görüntüle 105275
@Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @781Ens @bazinga @Doğan @mesmeso @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Burak97 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @cevaa @MayısKralı @Veteran @Mircan Saye @Özgür @HeisenBerg @EmreCan @Cervantes @Turkuazz @emreemreu @phoebebuffay @serhatt ve katılım göstermek isteyen herkes
FotoşokGeçen fotoyu ben çektim deyince imzan var mı demiştin. Burda Zey diye yazdımo imzamdı
![]()
O da bir marifetFotoşok![]()
Bir ara xdragxx yaz.. Kendimiz gelemiyoruz bari adımız gitsin.O da bir marifet![]()
@Tolstoyevski ve @Sherlock 'u kara yazmışlığım var, kıskan Sherlock diye yazıp atmıştım Istanbul sıcaktı diye. Senide toprağa mı yazayımBir ara xdragxx yaz.. Kendimiz gelemiyoruz bari adımız gitsin.
Başka alternatif var mı toprak ürkütücü@Tolstoyevski ve @Sherlock 'u kara yazmışlığım var, kıskan Sherlock diye yazıp atmıştım Istanbul sıcaktı diye. Senide toprağa mı yazayım![]()
Bakarım ortama bir araBaşka alternatif var mı toprak ürkütücü![]()
Bizi de unutma hazır liste çoğalmadan bari belki şanslı gelirBakarım ortama bir araürkütücü cidden
![]()
![]()
Bu kez ölmüş gibi tövbe tövbe1995-∞ falan da yaz olmadı
Teker teker gelinBizi de unutma hazır liste çoğalmadan bari belki şanslı gelir![]()